2. Holdets Kampreferat

Tirsdag den 31. marts fik Helsingørs 2. hold endnu en chance for at spille sig i 2. division. Vi skulle møde Kvik Næstved, og da vores egen stærke Søren Heilmann desværre ikke kunne være med, vidste vi godt, at det ville blive svært, men vi tog kampen op. Som reserve for Søren havde vi stortalentet Samuel "Lille Trixmand" Jønsson med.

Næstveds mandskab bestod af Mads Holm-Hansen, der har 2361 rating point, Mads Jørgensen med 2114 i rating der lige havde vundet drenge elite ved Brøndby Grand Prix, Per Skat Jørgensen og Michael Møller.

Først skulle Samuel i kamp mod Michael Møller, og godt nok blev det til et 3-0 nederlag, men det var tætte sæt. Hvis Samuel havde luret ham og ændret sin taktik en anelse, så var sejren nok gået til Samuel, men det er jo altid nemt at være bagklog. På bordet ved siden af tabte Rasmus Hansen 3-0 til Mads Holm. Sabine og Jes havde brug for noget oprejsning, da de ikke havde været helt på toppen i den første kval. mod Amager. Sabine fik et lille comeback, da hun vandt 3-0 over Per Skat, men vores 1. mand, Jes(også kaldet "klubbens hurtigste"), havde desværre mere travlt med at bakke mod Mads Jørgensen, end at bruge sin "brandmand" og sit farlige loop inde ved bordet. Det blev til en 3-1 sejr til Næstved-manden. Efter 1. runde var vi bagud med 3-1.

Herefter tabte Samuel forventet til deres 1. mand, Mads Holm, med 3-0. Rasmus og Jes sørgede for at bringe lidt spænding ind i holdkampen ved at slå Michael Møller og Per Skat med hhv 3-2 og 3-1. Sabine derimod havde åbenbart kigget lidt for meget efter Jes" dårlige vane, for hun løb også hele tiden ud til væggen mod Mads Jørgensen. Til trods for et par sætbolde i første sæt og to andre tætte sæt, så blev det til et 3-0 nederlag til hende. Vi må vist til at sætte en bande bag ved Jes og Sabine, så de kan lære at blive inde ved bordet! Nu stod der 5-3 i Næstveds favør før doublerne.

De to unge, Rasmus og Samuel, blev kastet for løverne mod de 2 x Mads og tabte 3-0, og i den anden double kæmpede Jes og Sabine sig til en 3-1 sejr. 6-4.

Samuel begyndte at lave triiiix i sin sidste single og pressede Mads Jørgensen ud i en 4-sæts-kamp. Det var en udmærket og helt bestemt godkendt indsats af Samuel. Aftenens helt store overraskelse var Sabine ved at stå for, da hun var ved at slå Mads Holm-Hansen. Hun var både foran med 2-1 i sæt og var med til 9-9 i 5. sæt.

De barske kendsgerninger var nu en realitet. Vi havde tabt 8-4 igen. Man har dog lov at spekulere lidt videre. Hvis Sabine havde slået Mads Holm, så mener vi, at Rasmus havde slået Per Skat og Jes havde fået sejr mod Michael Møller, og så var resultatet blevet 7-7…

Både Amager og Kvik Næstved har ved at vinde over os sikret sig oprykning til 2. division, men Helsingør får endnu en chance. I den første weekend i maj skal vi atter spille kval. til 2. div., denne gang helt over på Fyn. Vi må bare håbe på, at 3. gang er lykkens gang for HBTK"s 2. hold.