Danmarksmesterskaberne for veteraner afholdt i weekenden

Lørdag – holdturnering

Som nævnt bestod 40 års rækken af Jes Arder, Dennis Rasmussen og Søren Heilmann. Eftersom de havde vundet deres kreds, var de direkte i semifinalen, hvor de skulle møde Randers Freja. Det var helt forrygende. I semifinalen var det meget tæt løb, holdene fulgtes ad, og det endte med uafgjort mod Randers. Det blev 5-5, men eftersom Helsingør havde vundet 3 sæt mere end Randers, skulle de spille finale i rækken lidt senere på dagen. Denne finale var mod Virum. Drengene fra Helsingør fik en skidt start efter flere 5-sættere og kom bagud med 5-1, pu-ha det så svært ud. Men …… miraklet skete, det var super oppe på mærkerne, og dette førte til endnu en uafgjort holdkamp på 5-5. Men igen vandt de. Helsingør havde vundet et enkelt sæt mere end Virum drengene. Fantastisk, de blev danmarksmestre, og de er nyoprykkere i den bedste række. Guld til Helsingør.

70 års rækken bestod af Per Mølholm og Ole Krusager, som også var direkte kvalificerede til semifinalen. Denne tabte de desværre. Derefter skulle de spille om bronzen, og den vandt de. Så bronze til Helsingør

Det sidste hold i holdturneringen var Maryann Allingham og mig (Karin, red.). Vi var også direkte i semifinalen og skulle møde SISU, som vi havde vundet knebent over i første runde. SISU består af en af Danmarks bedste damespillere (Bela) og Pia Leth, og vi vidste, at skulle vi have chancen for at vinde igen, skulle vi begge vinde over deres 2. dame og så tage doublen. Maryann lægger ud mod 2. damen og vinder. Jeg (Karin, red.) starter mod Bela, der er helt suveræn og i top 5 i Danmark og taber, som forventet. Stilling 1-1. Dernæst doublen, som er den absolut afgørende i denne kamp, men øv, øv, øv. Vi taber denne med 12-10 i 5. sæt. Surt 🙁  🙁    Så skulle vi spille bronzekamp mod Sakskøbing, som vi vinder med 3-0, så bronze til Maryann og mig (Karin, red.).

Idag søndag, gik det så løs med de individuelle Danmarksmesterskaber for veteraner.

Alle lægger ud med singlerækken. Det viser sig at være en god dag for veteranerne. Helsingør får endnu en danmarksmester.

Dennis vinder guld i 40 års rækken Karin vinder sølv i 40 års rækken Jes vinder bronze i 50 års rækken  – men der kommer mere 🙂

Dennis og Karin får bronze i mixdouble og Karin og Merete vinder sølv i damedouble   (begge i 40 års rækken).

I rækken for 70-års veteranter gik det således: Per tabte knebent 2-3 i kvartfinalen og fik ingen medalje i single. Ole Krusager tabte 0-3 i semifinalen til den senere vinder Bent Holgård (som Per vandt over i puljen). Så der blev ”kun” bronze til Ole i single. Til gengæld vandt Ole og Per sølv i double efter et knebent 2-3 nederlag i finalen.

Så en super "indbringende weekend" for Helsingør.