2. division, øst – 1 sejr og 1 nederlag.

Helsingør – Virum 10-4
Det blev atter til en sikker sejr over Virums gennem rutinerede hold, som altid leverer seværdig bordtennis. Og kampen i Helsingør var ingen undtagelse. Hjemmeholdets spillere var dog en smule skarpere og det gav den sikre sejr.
Første singlerunde endte 2-2. Rasmus Olsen kæmpede sig til en kneben 5 sæts sejr med 11-7 i afgørende sæt mod Henrik Smiths og Rasmus Guldberg fortsatte med 3-1 over Karsten Flemin. Sejrsstimen blev brudt af Thomas Ismiris og Lars Starup, der begge vandt knebne 5 sæts sejr over henholdsvis Frederik Ryborg og Filip Karlsson.

Det var ikke lige efter planen, men i 2. singlerunde bragte Helsingør sig foran 5-3 via sejre til Rasmus G, Filip og Frederik. Rasmus O tabte sin kamp mod Karsten. Doublerne delte de to hold med en sejr til hver og stillingen inden sidste singlerunde var 6-4.

Rasmus O lagde ud med endnu en 5. sæts sejr, denne gang over Lars, hvorefter Frederik sikrede holdet de to points med en 3-0 sejr over Karsten. Filip tog sin anden sejr med 3-1 over Henrik, mens Rasmus G vandt sin kamp uden af spille, da Thomas ben ikke kunne mere.

København – Helsingør 9-5
Helsingør stillede op svækket mod København, da Filip Karlsson ikke kunne spille søndag. Samtidig havde Frederik Ryborg ikke sin bedste dag, så det endte desværre med et måske lidt uventet nederlag.

Det blev kun til tre sejre over modstandernes svageste spiller og sejre i de to doubler, og det var ikke nok til points i den kamp.

I første singlerunde vandt Rasmus G 3-0 over Lars Daugaard. De tre andre Helsingør spillere, Rasmus O, Frederik og Lars Hansen tabte alle klart 0-3 til deres modstandere, så det var op af bakke fra starten.

I anden singlerunde gik det lige så galt. Her var det Rasmus O, der tog sejren over Lars og de tre andre, der tabte deres kampe. Det lykkedes dog Lars Hansen at vinde et enkelt sæt.

Med sejrene i de to doubler kom Helsingør op på 4-6 og yderligere på 5-6 med Frederiks sejr over Lars. Men så væltede nederlagene ind igen og det hele sluttede med et nederlag på 5-9.

Holdet ligger fortsat på 2. pladsen, men de nærmeste modstandere kom 2 points tættere på. Næste kamp spilles i Roskilde den 14. februar 2015.

Peter Tranto