Felix vinder Junior C og Amalie bliver nr. 2 i Yngre pige B

Felix_og_Samuel

Amalie, Ludvig, Felix, Emrullah og coach Samuel + forældre var vores lille delegation ved Roskildes stævne.
Alligevel lykkedes det Felix at vinde Junior C og Amalie at blive nr. 2 i yngre pige B.

Se resultaterne her

Se alle billederne her Fotos taget af Morten og Ipsen

Emrullah vandt sin pulje i junior C, men tabte næste kamp i et tæt 5 sæts kamp. Ludvig vandt en enkelt kamp i sin yngre drenge B pulje og gik for en gangs skyld ikke videre fra puljen. I drenge B gik Felix videre fra puljen som 2’er, men tabte så til en spiller fra OB.

10958105_10152672413324067_4300570264078686178_n

Amalie deltog i yngre pige B og startede med at tabe 11/3,11/4,11/4 til Ida (th. på billedet), men så kom der tre sejre på stribe. og Amalie kunne så sikre sig 2. præmien i rækken. I sidste kamp mod Olivia sejrede Amalie i en tæt kamp med 11/13,11/8,12/10,8/11,11/9. Stærkt gået.

Felix
Prøv at klikke på billederne

Efter formiddagens opvarmning i drenge B, så gik Felix videre fra Junior C puljen som 2’er.
Felix var så varm og vandt 3-0 i 1/8. finalen over Hjalte fra Slagelse. Det blev også en 3-0 sejr i kvartfinalen over Albert Fosberg, Hillerød – flot skalp!
Mere modstand var der i semifinalen, hvor Felix måtte ud i 5 sæt mod Lauritz fra TPHU, som havde sendt Emrullah ud af turneringen. 11-6 i femte sæt.
Fem sæt måtte der også til i finalen mod Alexander fra Hillerød (11-5 i femte sæt) før Felix kunne triumfere som vinder af rækken. Virkelig flot indsats.