Torsdag: Serie 1, 10-4 over Hornbæk + serie 4, 1, 6-4 over Fredensborg

Serie 1
Det blev til den forventede sikre sejr over vennerne fra Hornbæk – igen på 10-4. Henrik sad over. De andre klarede sig – Jes vandt tre singler og double med Bjarne, Bjarne vandt en single, Per vandt tre singler, men tabte doublen sammen med Samuel, der vandt to singler.

Der var i alt fire 5-sætskampe og de to af dem kom i første singlerunde. Samuel vandt en rimelig sikker 5-sæts sejr (11-5 11-6 i de to sidste sæt) over Jakob, mens Per var helt ude, hvor marginalerne er minimale med 15-13 i 5. over Torben. Jes vandt og Bjarne tabte og føringen var så på 3-1.

Samuel fortsatte med en 5 sæts sejr (11-7 i 5.) mod Steen i anden singlerunde, hvor Bjarne tabte og Jes og Per vandt. 6-2 til Helsingør.

Doublerne blev delt.

I sidste singlerunde kom den sidste 5 sætskamp, hvor Bjarne fik sin enlige singlesejr med 13-11 i 5. sæt mod Stage. Her tabte Samuel til Torben, mens Jes og Per vandt.

Total 10-4 til Helsingør. Dette resultat betyder, at vi ikke kan indhentes og nu er sikre oprykkere til Østdanmarksserien. Det var i øvrigt kamp nr. 6, der blev vundet 10-4.

Serie 4
Holdet med Roald, Jørn og Per har det med at spille jævnbyrdige kampe. I kampen mod Fredensborg har det Roalds tur til at vinde det hele, tre singlesejre og doublen (12-10 i 5.) sammen med Peter og da det kun lykkedes for Jørn og Peter at vinde 1 single hver, så var Roalds sejre lige nok til at vinde med 6-4 – i øvrigt den første holdsejr mod Fredensborg i serie 3/4.

Holdet ligger stadig på en delt 3. plads sammen med Slangerup. Men næste kamp er mod ubesejrede Herlev på hjemmebane – og her gælder det om ikke at tabe 0-10.