Et af fortidens medlemmer

Hejsa Peter

Godt at hoere fra dig…….det er nogle aar siden, men jeg har nu aldrig glemt min tid i helsingor bordtennisklub.

Jeg var hjemme i danmark til paaske for at besoge min mor, som bor i helsinge, og da vi tog til hensingor og koerte forbi lovdalsvej, kom jeg til at taenke paa bordtennis.

Jeg har nu vaeret vaek fra danmark i snart 20 aar, da jeg flyttede til london lige efter universitet. Jeg er gift med en englaender, og har 3 dejlige unger. Mine 2 drenge har et godt boldoje og spiller bordtennis og tennis, men min datter duer desvaerre ikke til at ramme en bold (hun er nu kun 9 saa der er maaske lidt haab endnu).

Jeg kiggede paa billederne paa websiden, og der er er et par navne jeg kan genkende. Det er underligt at taenke paa at jeg ville vaere paa seniorholdet hvis jeg spillede nu. Jeg spiller stadig bordtennis nu og da, selv om jeg tror standarden er faldet lidt siden jeg spillede for helsingor.

Det var rigtig rart at hoere fra dig.

Anette