Så begyndte turneringen…

Onsdag var det så tid til at få skudt sæsonen 09/10 i gang på holdbasis. Denne opgave stod vores kære 2.hold for, og det skulle gøres imod Kildeskoven i 2. division. Holdet bestod af Sabine, Søren, Rasmus og Rasmus.

På en god Helsingør-dag, er Kildeskoven et af de hold i rækken, hvor vi kunne have en mulighed for at snuppe point – men sådan skulle det ikke gå i dag. Langt fra!

Helsingør begyndte kampen ved Søren og Rasmus Hansen. Her gik det blandet hvor Søren taber sin kamp i fem sæt, men Hansen vinder sin i fjerde sæt, efter en tæt kamp. Siden går det dog ikke så forrygende, og efter to singler til hver spiller, er den eneste med sejr stadigvæk Hansen, hvilket resulterer i, at vi er bagud med 1-7 før doublerne. Dog havde Søren tabt begge sine kampe i femte sæt, og både Sabine og Olsen havde også tabt en fem-sætter hver. Så man kan roligt sige, at vi lige manglede det sidste i dag.

Doublerne ender 1-1, hvor det sædvanlige DreamTeam (Søren/Rasmus Hansen) svigter fælt, men den nye super-double (Sabine/Rasmus Olsen) vandt en flot sejr på 3-0!

Stillingen efter doublen var så 2-8, og hermed var kampen i definitivt tabt. Men vi spiller selvfølgelig de sidste kampe færdige. Her skulle Hansen og Sabine starte ud, efter doublerne. Sabine taber sin kamp, mens Rasmus Hansen vinder sin kamp i femte sæt – denne sejr kom i hus efter et par meget tætte dueller, og blandt andet efter at have hentet 8-10 i femte sæt. Dette sæt endte med at blive hevet hjem med 13-11 – og hermed sæsonens første 5-sæts-sejr.. Vi havde dog også tabt de fire foregående fem-sættere, så det var på tide, at heldet vippede til Helsingørs side. Det var dog alt for sent, og både Søren og Olsen taber deres sidste kamp, og så må Helsingør komme skuffede hjem med et 3-11 nederlag i premieren.

Vi må desværre konstatere at Rasmus Hansen var den eneste med singlesejr (to styk, faktisk) i dag, mens den eneste double der blev hevet hjem var af Sabine/Olsen.. Et noget skuffende resultat må man nok sige, og vi håber selvfølgelig alle, at dette kan gøres bedre i weekenden, hvor vi skal et lille smut forbi Bornholm og spille der. Så ønsk os held og lykke på lørdag!

– Til sidst vi jeg lige dedikere en tak til dagens opbakning, der talte op mod 10 mand. Det er altid rart, når man ved at man har nogle i rykken, til at klappe en fremad 🙂