København – Helsingør

Det var jo forventet, at det skulle blive rigtig hårdt for Helsingørs 2.hold at spille med i 2. divisionen i år, men sæsonstarten har dog helt klart været godkendt da holdet har hentet én sejr og ét enkelt nederlag. Lørdag skulle holdet til København for at fortsætte den fine start, denne gang mod KBH BTK i Remisen.

Og den kom til at blive en spændende kamp, som indeholdt massere af fem-sættere, og som var helt åben, til det allersidste. Rasmus Hansen og Rasmus Olsen åbnede ballet mod henholdsvis Izabell Nørlem og Jakob Riber. Disse to kampe blev så tæt som de kunne. Rasmus Hansen spiller ikke fantastisk, men får med nød og næppe hevet en sejr hjem i 5. sæt. Omvendt går det for Rasmus Olsen der spiller en fin kamp, men må se sig slået, ligeledes efter en tæt 5-sætter.

Efterfølgende var det så Sabine og Søren Heilmann der skulle i aktion. Dette var mod henholdsvis Edvardo Mûnoz og Jan Enevoldsen. Disse to modstandere må siges at være yderst dygtige, da Edvardo har en rating på 2210 og Jan en rating på 2363. Dog spiller vores Helsingør godt, og begge kampe går ud i det 5. og afgørende sæt. Her trækker Søren det længste strå mod Jan, ligesom Sabine trækker det længste strå med Edvardo, og så fører Helsingør med flotte 3-1, efter fire kampe der alle var ude i fem sæt.

Så skulle næste runde i gang, og endnu en gang var det de 2 x Rasmus der skulle i spil, og denne gang skulle det ikke gå, for nogen af dem. Ingen af dem spiller en særlig god kamp, hvor først Rasmus Hansen taber 1-3 til en på dagen meget velspillende Jakob Riber. Dette gav plads til at Sabine kunne komme i gang med sin kamp mod Jan..

Dog blev Rasmus Olsens kamp mod Izabell spillet færdig, og denne tabte han 1-3. Kort efter sluttede Sabines kamp mod Jan, og her havde han for en sjælden gangs skyld i denne kamp gjort kort proces, og kampen blev desværre vundet af ham med 3-0. Så skulle Søren i gang med Edvardo, og kunne med en sejr udligne til 4-4 inden doublerne. Og det havde dagens bedste mand ikke de store problemer med, da hans kanon af et forhåndsloop sikrede nok points til at vinde kampen med 3-1

Inden doublerne var det altså helt lige – stillingen: 4-4.

Her spillede DreamTeam (Søren og Rasmus Hansen) selvfølgelig sammen. De to kun har spillet en enkelt kamp sammen i år, og da den desværre blev tabt, havde de deres første sejr til gode i 2.division. Den sejr var da også inden for rækkevidde, og det var også kun et dårligt sæt fra Rasmus Hansen der gjorde at kampen ikke endte 3-0, den endte nemlig 3-1.

På det andet bord spillede Sabine og Rasmus Olsen sammen, og der var ikke meget de kunne stille op, da de desværre tabte kampen med de kedelige cifre 0-3. Stillingen efter doublerne var så 5-5, og kampen var stadig fuldstændig åben. De næste fire kampe var som følger: Rasmus  Hansen mod Jan Enevoldsen , Sabine mod Jakob Riber , Søren Heilmann mod Izabell Nørlem og Rasmus Olsen mod Edvardo Mûnoz.

Først var det altså Hansen der skulle møde Jan. Og her vandt Rasmus første sæt, på en noget heldig manér. Han havde det der minder om fire-fem svinebolde, og oven i købet lavede Jan to servefejl, men ikke desto mindre tagger Rasmus sættet med 12-10. Næste sæt er Rasmus ikke nær så heldig, men det behøves heller ikke da han spiller et godt sæt, og vinder det med 11-7, og dermed bringer sig foran med 2-0 i sæt. Det skulle dog vise sig, at det ikke var afgjort endnu, for Jan vinder tredje sæt med 11-1 efter at have kørt Hansen ud af pladen, og han har også føringen i størstedelen af fjerde sæt. Her er han ovenpå indtil han får føringen 9-5. Herefter gør en kombination af små fejl fra Jan, og godt spil fra Rasmus, at sættet bliver en rigtig gyser, hvor begge spillere har flere sætbolde, men efter god fight ender Rasmus med at vinde sættet, og dermed altså også kampen, som ender 3-1. En sejr Rasmus tydeligt var meget glad for.

I mellemtiden har Sabine dog tabt til Jakob Riber, i en kamp hvor hun efter eget udsagn ikke leverede mange trix. 6-6 var stillingen, og så var det Søren og Olsens tur. Søren, der som sagt var dagens bedste mand (og dagens eneste mr. 100%) vinder sin kamp mod Izabell med 3-0, og bringer Helsingør på på en 7-6-føring. Så lå det til Rasmus Olsen at afgøre kampen. Det skulle ske i kampen mod Edvardo. Men her får den hurtige Edvardo presset Olsen ud fra bordet alt for mange gange, og han vinder kampen med 3-0.

Dette medfører at kampen ender uafgjort, altså 7-7. Dette må også siges at være acceptabelt, og Helsingør har nu 3 point for samme antal kampe via én sejr, én uafgjort og ét nederlag. Dette placerer os i midten af rækken. Næste gang bliver en yderst svær kamp mod Hillerød, men denne gang får I lov til at se det live, da det er på torsdag, på vores kære hjemmebane på Løvdalsvej. Vi håber selvfølgelig at få al den opbakning vi kan 🙂