Sejre og nederlag i holdturneringen – opsamling.

Dyb koncentration
Superdoublen Per og Henrik

Serie 1: Helsingør – Esrum 8-6
Den 15. og næstsidste holdkamp blev også vundet, men med den mindste sejr af dem alle. Når man har vundet rækken og  er rykket op, så er der måske lidt mathed at spore. Men sejrsstimen holder forhåbentlig den sidste kamp med ude mod Frederiksværk. Og Jes kæmper også for at være ubesejret i alle sine singler, som han er indtil nu.

Mod Esrum vandt Jes 3 singler, Bjarne og Henrik 2 hver, mens Per måtte “nøjes” med at vinde en double sammen med Henrik. Til gengæld tabte /Jes/Bjarne deres double.

IMG_3706
Jes – stadig ubesejret i serie 1

Serie 3: Jægerspris – Helsingør 6-4
Med Yael som vinder af tre sigler, heriblandt over Helge Larsen og Per med en enkelt sejr tabte holdet til topholdet, Jægerspris – samme resultat som i hjemmekampen.

Holdet ligger nr. 3 og med en passende stor sejr over bundholdet, Frederiksværk beholder man 3. pladsen.

Serie 4, 1: Helsingør – Hillerød 8-2
Med Roald hjemme i stuen til CL fodbold vandt vi en passende stor sejr mod nr. næstsidst i rækken. En 3-sætskamp, otte 4-sætskampe og en 5-sæts = en lang kamp var der gang i den og sved på panden. Men Jørn og Peter vandt deres tre singler og Jan vandt to. Doublen, Jan og Peter tabte, ikke det bedste, der kunne ske lige inden klubmesterskaberne.

Det rækker til et 4. plads i en rimelig stærk kreds, så det må siges at være acceptabelt.

IMG_3704
Jan tabte en enkelt single

Serie 4, 2: Hillerød – Helsingør 10-0
Vort 5. hold fik ørene i maskinen ude mod rækkens nr. 1. Kun doublen Inger og Joachim og Inger i damesinglen formåede at vinde et enkelt sæt. En skadet Søren viste sig fra sin gode side og stillede op i kampen.

Holdet blev nr. 6 ud af 8 hold og en lidt besværlig sæson sluttede. Det gør vi bedre til næste sæson.