Frederik vandt 3 singler og 1 double

Link til billederne

IMAG0155
Klik på holdsedlen og se den tydeligere.

Efter den ringe præstation, som holdet ydede i 6-8 nederlaget ude mod Brønshøj, så var holdet tilbage på sporet i topkampen og lokalopgøret mod Hillerød. De to hold lå inden kampen på samme pointtal i tabellen, men med en 9-5 sejr sikrede Helsingør sig et to points forspring.

Holdet er derfor stadig med i kampen om oprykning, men er afhængig at andre resultater, blandt andet i 1. division, øst, da der er nogle klubber, der ikke kan rykke op, hvis klubben har et hold i forvejen i 1. division.

Filip Karlsson lagde ud med at besejre Peter Trans og Frederik Ryborg fulgte trop med en sejr over Thomas Jensen, begge kampe med 3-0 i sæt. Hillerød udlignede til 2-2, da holdets bedste spiller Jan Enevoldsen vandt 3-1 over Lars Hansen, mens Mads Pæregård vandt 3-2 over Rasmus Guldberg.

I anden singlerunde tabte Filip til Jan med 1-3, men to 3-0 sejre bragte Helsingør foran med 4-3. Lars vandt klart over Peter og Frederik lige så klart over Mads. Rasmus tabte sin anden kamp 0-3 til Thomas Jensen og stillingen var så 4-4 inden de to doubler.

IMG_3790
Doublerne gav som sædvanligt to sejre, her Rasmus og Filip.

Doublerne er Helsingørs stærke side og i det var de også i denne kamp. Frederik/Lars vandt 3-1 over Mads /Peter, mens Filip og Rasmus vandt med samme særcifre over Jan/Thomas. Der var dermed skabt lidt luft til Hillerød med en føring på 6-4.

Det var så op til Filip at skaffe det ene point med sejr over Mads. Det så ikke lovende ud fra starten, da Filip kom bagud med 0-2 i sæt. Men kampen ændrede karakter og Filip spillede med godt opbakning fra tilskuerne de næste tre sæt hjem med 11-5 11-6 11-9. Også Frederik var ude i en 5 sæts kamp, da de to holds bedste spillere mødtes. Frederik kom bagud 1-2 i sæt, men var i kampens slutning en smule skarpere end Jan og vandt de to sidste sæt med 11-8 11-9.

IMG_3760
Bagud 0-2 og sejr 3-2 i den vigtige kamp mod Mads

Det var to tætte opgør, der gik hjemmeholdets vej og med stillingen 8-4 var sejren og de to points hjemme. Lars pyntede på slutresultatet med at vinde 3-1 over Thomas, mens Rasmus tabte sin tredje kamp 0-3 til Peter. Rasmus kan ikke rigtig på spillet til at køre, men det ændre de kommende kampe forhåbentlig på.

Næste kamp er på hjemmebane torsdag den 19. marts kl. 19:30. Her er Holme Olstrup på besøg.