Helsingør 4 – 10 Amager

Holdet bestod denne torsdag af Joakim der hjalp os for tredje uge i træk, Rasmus og Rasmus, og så til sidst, Samuel der spillede med på en reservetjans.

De to gange Rasmus lagde ud. Ingen af dem spiller fremragende, og Olsen taber hurtigt sin kamp med 0-3. Rasmus spiller lidt bedre, men hiver et meget bedre resultat hjem – det skal vi dog komme tilbage til senere, da de i mellemtiden kunne nå at spille en masse bordtennis på det andet bord. Joakim slår nemlig sin modstander 3-0, og Samuel kommer godt i gange med sin kamp, som ender samme cifre, bare den modsatte vej. Nemlig 0-3 i debut. Så var Hansens kamp også ved sin ende, og han vandt den i en tæt 5-sætter. Stillingen var nu 2-2.

Så skulle Rasmus"erne bytte modstander. Og her endte begge kampe 3-1 i sæt. Desværre var det denne gang Amager der løb med begge to, og det var første indikation på, at det ikke skulle blive til point i aften. Efterfølgende skulle Samuel og Joakim spille igen, og heller ingen af dem havde noget synderligt at skyde med. Joakim taber overraskende stort, nemlig 0-3, til Amagers bedste, men Samuel taber med 1-3, efter at han periodisk havde spillet en god bordtenniskamp. Han var dog uheldig, og havde blandt andet en meget yderlig svinebold mod sig i to sæt, på yderst vigtige tidspunkter..

2-6 var stillingen inden doublerne, og derfor måtte der satses. Joakim og Samuel skulle spille sammen, og 2 x Rasmus. Joakim og Samuel trak den klart sværeste double, og det betød desværre også et nederlag på 1-3, efter dog at have været tæt på. De to gange Rasmus havde det dog ikke helt lige så svært. Første sæt vinder de stort, efter at have gjort kort proces, med de rigtige loop på de rigtige tidspunkter. Det havde desværre gjort dem for selvtilfredse, da de havde lagt spillet på hylden i andet sæt. Det blev nemlig tabt lige så stort. Det krævede, at man lige fik en puster, og lige blev klar i hovedet igen, og genvandt koncentrationen. Det gjorde de på bedste, og vinder også doublen i en forholdsvis sikker stil, med 3-1. Det medførte, at resultatet efter doublerne var 3-7.

Joakim var første mand efter doublen, og han vandt sin single i sikker stil med 3-0. Desværre taber Rasmus Olsen sin single, i lige så sikker stil, ligeledes 0-3. Det skal dog siges, at det var mod Amagerholdets bedste mand, som gjorde rent bord i dag.

Rasmus og Samuel stod så for at få de sidste formaliteter på plads. Kampen var nemlig tabt, og det var kun størrelsen på nederlaget der skulle bestemmes. Det bliver dog kun et grimmere resultat, da de begge taber. Rasmus taber første sæt med hele 17-19, og det bliver yderst afgørende for resten af kampen. Det giver modstanderen den ekstra tro på tingene, og Rasmus, der langt fra spiller sin bedste kamp, mister lidt pusten i sit spil efter det lange sæt. I hvert fald taber han også de næste to sæt, og det betyder desværre et tungt 0-3-nederlag, dog mod en spiller der spiller en flot kamp, og nok også en smule over evne (hvilket der jo kun er ros tilovers for).. Samuel spiller derimod en god kamp, men efter en del tætte sæt, må han se sig besejret med 1-3, og det betyder et samlet nederlag på 4-10 til Helsingør.