Yngre drenge B uden points

Vi tog afsted fra Løvdalsskolen kl. 10.00 og den sidste (Oliver) blev sat af i Hornbak, ca. kl. 17.15 – så det var en laaaaang dag. og da det så blev nederlag 2-8 mod Vedbæk og 4-6 mod Amager, så var det måske ikke den fedeste bordtennisoplevelse for Rasmus, Oliver og Jacob.

Mod Vedbæk var der ikke så meget at gøre. Rasmus og Oliver vandt begge over den samme spiller. Jacob var uden chance.

Mod Amager fulgtes de to hold ad til 3-3, sejre 2 til Rasmus og 1 til Oliver. I Doublen vandt vi de to første sæt, men så spillede Amager pludselig bedre og med to servefejl blev det til 9-11 i 3. sæt – og så gik det galt. Jacob fik derefter endelig en modstander, han kunne matche. Foran 2-0 i sæt igen og igen nederlag i 5. sæt. Oliver var ude i 5. sæt og tabte. Tre 5 sæts nederlag i træk. Kampen var tabt, da Rasmus sikrede sig den 3. singlesejr – og dermed blev det til 4-6.

Hvad fik vi så med hjem?:
Rasmus er sårbar overfor hurtigt spil og skruede bolde og mangler at kunne afgøre boldene – men fik 4 sejre i 6 kampe. Spiller måske for meget med morfar? (joke)
Oliver flytter sig for lidt og når han får hurtige bolde over i sit baghåndshjørne, så taber han også boldene. Han skal også lære at kunne afgøre de høje bolde. Og skal han huske at tage en madpakke med, det er ikke altid man kan købe mad på spillestederne.
Jacob skal have noget mere træning. Han skal have styr på de forskellige slag. Hvis han skal  kunne følge med i denne række, så skal han have mere at byde på. Så det hedder – kom til træningen hver gang, koncentrer dig om træningsøvelserne, så hjælper det.
Og det gælder selvfølgelig også Oliver og Rasmus.