2. division øst: Helsingør-Holme Olstrup 10-4

IMG_4003

Billederne
1. division ligger lige om hjørnet og kun i teorien kan det kikse.
Aftenens kamp gav sejr, Lars Hansens sejr over Mathias Ringstrøm og de to doubler skabte luft til modstanderne.
Holme Olstrup har åbenbart deres egen regel, der siger, at når kampen er afgjort, så tager vi hjem!

H-HO

Kampreferat

Efter torsdagens 10-4 sejr over Holme Olstrup er Helsingørs 2. divisionshold få millimeter fra at rykke op i 1. division, øst. Holdet kan selv afgøre det endeligt i sæsonens sidste kamp på søndag ude mod Nyråd/Frem, som ligger sidst i rækken.

Rasmus Olsen afløste Rasmus Guldberg, som havde forstuvet sin fod og udeholdet havde Thomas Krejdal med som reserve. Så de to hold stillede ikke op i stærkeste opstilling.

Kampen startede godt for hjemmeholdet, som bragte sig foran med 3-1 i første singlerunde. Frederik Ryborg vandt 3-0 over Bo Spottog, mens Holme Olstrups kineser Guo Wenjie klart besejrede Rasmus Olsen med 3-0. Filip Karlsson var ude i et drabeligt opgør mod Matthias Ringstrøm og vandt med sætcifrene 7-11 11-6 14-12 10-12 11-9. I rundens sidste kamp vandt Lars Hansen over Thomas Krejdal med 3-2 i sæt.

I anden singlerunde tabte Frederik til Guo med 0-3 i sæt og var ikke i nærheden af at vinde et sæt. Rasmus tabte sin anden kamp 1-3 til Bo og Holme Olstrup havde så udlignet til 3-3. Filip vandt klart 3-0 over Thomas, mens Lars overraskede positivt mod Mathias og vandt 3-1. Det var en vigtig sejr og meget rutineret spillede Lars, så Mathias ikke kunne få sit spil til at fungere.

IMG_3977

Det var så doubletid – og som sædvanlig blev det til to Helsingør sejre, begge med 3-0 i sæt. Doublerne er et af holdets stærke kort og denne kamp var ingen undtagelse.

Stillingen var nu 7-3. Filip fik så fornøjelsen af Guo. Han gav kineseren god modstand og vandt 2. sæt med 11-8, men hans modstander var for hurtig og vandt kampen 3-1. Frederik mødte samtidig Thomas og han bragte Helsingør foran 8-4 med en 3-1 sejr og så var de to points i hus.

IMG_3987

Rasmus og Lars skulle så have spillet deres sidste kampe, men modstanderne meddelte, at de nu tog hjem, da kampen jo var afgjort. I 2. division spiller man kampene fuldt ud, også selv om holdkampen er afgjort. Det synes lidt unfair, da Lars og Rasmus dermed blev snydt for deres sidste singlekampe.

Men sket er sket, Helsingør fik de to points og kan så se frem til søndagens kamp mod Frem/Nyråd. Så oprykningen bliver først fejret, når den er 100% klar.