Sejr i 1. division

Med afbud fra de svenske spillere måtte Helsingør tage til København med Samuel Jønsson fra klubbens 3. hold som reserve.  Men det klarede han rigtig flot, idet det blev til en single- og en doublesejr.

Helsingør lagde bedst ud med at vinde første singlerunde med 3-1.  Det blev til sejre til Dennis Rasmussen, Lars Hansen og Jes Arder, mens Samuel Jønsson ikke kunne klare Henrik Laxby, som ligger meget højere på ratinglisten end Samuel.
I anden singlerunde blev det 2-2. Det var her at Samuel viste flaget ved at vinde 3-2 over nr. 7 på dameratinglisten, Izabel Nørlem. Dennis vandt den anden sejr for Helsingør.
De to doubler gik begge til Helsingør med to sikre sejre på 3 sæt mod nul. Hermed var Helsingør foran 7-3 og tæt på de to points.
I sidste singlerunde sikrede Dennis og Lars den endelige sejr med to 3-1 sejre
Satsningen med at bruge en reserve fra 3. holdet lønnede sig. Dermed kunne 2. holdet bruge sine normale spillere i deres vigtige bundkamp. Efter at have gennemført første halvdel af turneringen er Helsingør midterhold med chance for at nå 3. pladsen, det vil være overraskende, hvis det bliver en placering i top 2.