Helsingør i Virum – en kamp mod topholdet.

Første halvdel af sæsonen var knapt nok spillet færdig, før anden halvdel begyndte. Det gjorde den nemlig torsdag aften i Virum. Virum var inden kampen det suveræne tophold med syv sejre i syv kampe. Udeholdet fra Helsingør kunne langt fra bryste sig af samme statistik, og måtte efter halvdelen af sæsonen finde sig selv nede på en kedelig 7.plads, ud af 8 hold – dog med sølle to point op til nummer 4.

I vores første møde mod Virum havde vi haft Joakim med, (i stedet for Sabine), og trods to sejre fra ham, blev det til et skræmmende nederlag på hele 11-3. Og da de stillede med præcis samme hold som sidst, så sagde det sig selv, at det var en svær kamp i dag. Ikke desto mindre blev kampen dog langt mere spændende, end vi umiddelbart havde forventet.

I første runde skal første Rasmus og Søren spille. Her ser det dog ikke godt ud, og begge Helsingør-spillere kommer hurtigt stort bagud. Dette fører dog også til, at Søren taber til rutinerede Niels Ramberg, mens Rasmus taber sine første to sæt ganske stort. Pludselig sker der dog en forvandling fra Rasmus Hansens side, og efter et godt tredje sæt, er han lige pludselig med i kampen igen. Rasmus spil var ikke meget forandret, men nu begyndte han at ramme mere, og via lidt hårdere slag, kunne han nu slå bolden forbi sin modstander, hvilket blev yderst afgørende for, at han vandt sin kamp, i et tæt 5. sæt.

1-1 var stillingen så, og nu var det Olsen og Sabines tur til at spille. Olsen havde ikke meget at skulle have sagt i denne kamp, men Sabine derimod skulle vise sig at være en ud af to aktører i en spændende forestilling. Denne kamp var nemlig en lige affære, men efter flere flotte bolde, er det slut. Det slutter heldigvis på den gode måde, nemlig med en sejr til Sabine, og så er stillingen 2-2, inden anden runde skydes i gang.

Her var det igen Søren og Hansens tur til at brillere. Det er der dog kun én af de to der formår. Faktisk er der ingen af de to der brillerer, men Søren vinder dog sin kamp. Endnu en gang må modstanderen kigge langt efter hans frygtindgydende loop. Rasmus taber dog sin kamp med cifrene 1-3, efter at have spillet en sløset kamp, hvor han blev overmatchet.

3-3 er stillingen, og Sabine og Olsen skulle så i aktion igen. Her blev det først til en tæt kamp for Olsen. Han bringer sig foran med 1-0 i sæt, via flot offensivt og energisk spil. Stort set lige så godt spiller han i andet sæt, indtil han når til de 10 point. Her går det desværre lige lidt i stå. Det er hverken fordi han begynder at spille dumt eller dårligt, men der mangler lige det sidste, og desværre tabes andet sæt, efter at Olsen ikke har formået at udnytte én af sine tre sætbolde. Han tager dog revanche i næste sæt, som vindes, men må dog se sig besejret i fjerde sæt, som tabes snævert. Han skulle nu ud i femte og afgørende sæt, men desværre for Olsen og resten af Helsingør-mandskabet får Virum-spilleren en god start på femte sæt, som Olsen aldrig når at indhente, og dermed taber Olsen kampen i 5.sæt, efter en ellers flot indsats. Sabine var ikke helt lige så tæt på, og må tage til takke med et nederlag, lydende på 1-3, og dermed stod den 3-5 før doublerne.

Doublerne blev således at Søren/Rasmus Hansen møder den sværeste double, og taber den i fire sæt. Noget bedre går det for den nye super-double, Sabine/Olsen der leverer en fin indsats, og vinder kampen med 3-2.  Stillingen efter doublerne var altså 4-6.

Efter doublerne havde Helsingør dog ikke meget at skulle have sagt og alle fra holdet må indkassere et single-nederlag hver. Dette resulterer i et samlet nederlag på 10-4, men indsatsen må dog helt klart siges at være godkendt, og også lidt til, da dette var rækkens bedste hold. Desværre må vi dog holde juleferie på 7.pladsen, da vores næste kamp først er placeret i slutningen af januar.

– Helsingørs 2.hold