1. div. Virum-Helsingør 9-5

Udekampen i Virum forløb som ventet. Virum vandt 9-5, men de måtte slide mere for sejren, end de brød sig om. Og den hidtil ubesejrede i rækken, Henrik Vendelbo var mindre glad efter kampen. Han tabte sine to første kampe og så lurede overraskelsen i overfladen.

I første singlerunde måtte Lars Hansen og Jes Arder se sig besejret med henholdsvis 3-0 til Jannik Larsen og 3-1 til Brian Nielsen. Rickard Garter reducerede til 1-2 med en 3-0 sejr over Steffen Ågesen. Samtidig sørgede Dennis Rasmussen på det andet bord for aftenens helt store overraskelse ved at besejre Virums ubesejrede spiller, Henrik Vendelbo med 3-1.

Men Virums Jannik Larsen kunne så det, Henrik Vendelbo ikke magtede, nemlig at vinde alle sine kampe. I 2. singlerunde gik det ud over Jes Arder med 3 sæt mod nul. Lars Hansen havde Brian Nielsen på krogen, men tabte 2-3. Dennis Rasmussen fulgte succesen op med en klar 3-0 sejr over Steffen Ågesen og reducerede til 3-4. I den sidste singlekamp inden doublerne kan så overraskelse nr. 2. Rickard Garter havde Henrik Vendelbo i sin hule hånd og vandt 3-0 og fik dermed udlignet til 4-4.

Doublerne gik begge til Virum. Dennis Rasmussen og Rickard Garter tabte meget knebent og i stedet for 5-5 kom Virum foran med 6-4.

Helsingørs svensker Rickard Garter var virkelig godt spillende og slog Brian Nielsen med 3-0 og vandt dermed alle sine tre singler med 3 sæt mod nul. Men desværre var der ikke flere sejre til Helsingør, selv om Jes Arder var tæt på mod Steffen Ågesen, som vandt knebent til 3-2. Jannik Larsen vandt sin tredje 3-0 sejr, denne gang over Dennis Rasmussen, som ikke var glad for modstanderens spillestil. Endelig fik Henrik Vendelbo en trøstsejr på 3-1 over Lars Hansen.

Men det var absolut en godkendt indsats. Men da Virum vandt de tre 5 sætskampe, så havde de marginalerne på deres side. Virum er stadig nr. 1 og Helsingør nr. 5 i tabellen, så de placeringer holdes de ind i det nye år.