1 guld og 4 bronze ved ungdoms-ØM

Guld: Rasmus Olsen i U21A single
Bronze: Samuel Jønsson, U21B single
Bronze: Rasmus Olsen og Samuel Jønsson i U21B double
Bronze: Jacob Thornberg og Frederik Hejbøl i drenge D double
Bronze: Rasmus Svensson i drenge D single

 

Se alle resultaterne: Klik her

Mesterskaberne – set med Helsingør øjne
10 ud af 11 tilmeldte (vi så ikke noget til Oliver??) spillede ved de østdanske mesterskaber i Tåstruphallerne. Det blev til 1 guldmedalje og 4 bronzemedaljer – samt nogle kvartfinalepladser. Så udbyttet var tilfredsstillende.  Bortset fra Rasmus O og Samuel var det de andres første mesterskaber, så det var godt klaret. Jeg håber at alle har fået lyst til at spille flere stævner – også dem der syntes, at de måske tabte for mange kampe.
Alle fik en fornemmelse af, hvad der skal til for at vinde nogle flere kampe. Opskriften er klar – kom hver gang, der er træning og deltag koncentreret i træningsøvelserne. Det er vejen frem at lære de forskellige slag og blive god til at udføre dem. Det kommer ikke bare af sig selv.
Nu vil jeg ikke begynde at skrive om de forskellige spillere. Deres træner Yael var til stede om søndagen og flere forældre var der både lørdag og søndag.
Desværre var jeg bundet af at skulle være med til at styre det store stævne i tre haller på 44 borde, så det var ikke ret meget jeg kunne se kampene – men lidt fik jeg da set.
Peter