Sejr til 3. holdet

3. holdet skulle torsdag møde Frederiksværk 2 på udebane. Holdene stilte op med de samme spillere som i første kamp, så det tegnede til en lige kamp, da første kamp endte 7-7.
Henrik Hansen starter ud mod Torben Olsen. Torben får meget overtaget mod henrik og ender med at vinde 3-1. Samtidig spiller Bjarne mod hjemmeholdets bedste, Søren Henriksen. Bjarne tager første sæt, men taber de næste 3 sæt. Så var det Wich som skulle møde Nicolai Smed. Henrik er nede 2-1 i sæt og 5-3 i afgørende, men vinder 11-6 i 5. sæt.
Samtidig havde Samuel sikkert vundet 3-0 mod den meget defensive Steen Nielsen, til trods for hans problemer med hans skulder, som ingen ende vil tage. stillingen var dermed 2-2 efter de første 4 singler.
Derefter skulle Bjarne møde Torben. Bjarne kommer ikke rigtig igang med hans spil og taber 3-0. Hansen møder Søren i en god kamp, som desværre ender med 3-2 til Søren. Samuel skulle nu spille imod Nicolai. Nicolai får for meget lov til at styre spillet og vinder kampen 3-1. Wich skulle i den sidste kamp inden doublerne møde Steen. Wich vinder 3-1 uden de store problemer. Dermed var vi bagud 5-3 inden doublerne.
1. double var Samuel & Hansen mod Torben & Nicolai. Samuel & Hansen vinder 3-0 og fortsætter med at vinde doublerne, hvor de kun har tabt en kamp i år (hvor holdkampen var tabt da vi var bagud 8-1).
I den anden double så det ud til at Bjarne & Wich ville vinde, men sådan skulle det ikke gå. Steen & Søren overlever 3 matchbolde i 4. sæt og vinder sikkert sidste sæt med 11-6. Dermed var vi bagud 6-4 efter doublerne.
Samuel ligger ud mod Torben. Torben tager 1. sæt med 11-4. Samuel begynder at spille godt og tager de to næste sæt. Torben vinder 4. sæt og kampen skal ud i 5. sæt. Samuel bringer sig hurtigt foran 5-0, men forspringet mindskes for til sidst at føre med 10-9. Så kommer en af de længste bolde i kampen, hvor der loopes fra begge spillere. Samuel kommer ud fra bordet og prøver at loope igen hvor han får tvunget Torben til en fejl. Dermed vinder Sanuel 11-9 i 5. 6-5 til frederiksværk.
Så skulle Bjarne spille imod Nicolai. Bjarne spiller fantastisk i de to første sæt. Derefter spiller Nicolai sit spil og vindet let de to næste sæt. I afgørende sæt følges de to ad til 7-7. Bjarne trækker fra og vinder 11-8. Stillingen er 6-6 og Helsingør kunne nu ane at det måske var muligt at få det ene point med hjem.
Wich møder Søren og viser med rigtig godt spil at han kan slå de bedste i serie 1. Han vinder 3-1 i sæt og Dermed er Helsingør sikker på mindst 1 point.
Nu ventede dog den længste kamp. Henrik Hansen i mod steen. Hansen har aldrig slået steen før. Han gik ind til kampen med en taktik. Han skulle spille sikkert i starten også komme ind og åbne. Den taktik holdt og Henrik vinder en sikker sejr på 3-0. Dermed vinder vi holdkampen med 8-6 på en fantastisk slutspurt.

Alle 3 kampe i det nye år har givet bedre resultat end i 1. halvdel så det tegner godt for 3. holdet. Vi indtager 7. pladsen med 11 point. Næste kamp er på hjemmebane mod Gladsaxe 1 – som ligger nummer 2 med 16 point – på onsdag.