Masser af pokaler og gode placeringer i Valby Hallen

IMG_4423
Mads 2’er og Amalie 3’er i B rækken

Link til billederne

I weekenden blev finalestævnet for sæsonens pointstævnedeltagere afholdt i Valby hallen som en del af ØBTU’s Superweekend. Spillerne fra de 9 kredse var blevet delt op i 5 rækker (A-E) efter styrke.

Vi har i de 6 indledende runder haft 8-9 spillere med og de har klaret sig godt – og det gjorde de også i finalestævnet.  Du kan her kort læse om deres præstationer.

IMG_4449
Drenge/pige A rækken
Vi havde en enkelt spiller med i den bedste række, Malthe. Han blev nr. 4 i puljen og gik derfor til B slutspillet. Men så tog han også fat. Tre sejre på stribe bragte ham i finalen, hvor Malthe fortsatte det gode spil og vandt med 8-11, 11-3, 11-5, 13-11 over Emil Sørensen, Amager.

Drenge/pige B rækken
Her dominerede vore tre deltagere, Mads, Amalie og Gustav. De blev alle mellem de to bedste i puljerne og gik derfor til A slutspillet.

Alle tre spillede sig frem til kvartfinalerne, hvor lodtrækningsuheld gjorde, at Mads og Gustav skulle mødes. Den kamp vandt Mads og var dermed i semifinalen. Ærgerligt for Gustav, jeg tror også at han kunne have spillet sig i semifinalen.

Men lodtrækningen var også imod os i semifinalen, hvor Mads og Amalie skulle mødes. Den kamp vandt Mads også og han var dermed i finalen. Han mødte her Albert Petersen fra Ejby, som var en tand bedre end Mads og vandt finalen med 11/7,10/12,11/1,16/14.

Flot præstation af alle tre!

IMG_4310

Drenge/pige C rækken
Micki og Rasmus spillede med i C rækken, hvor de begge gik til B slutspillet. Her abede de efter Malthe og spillede godt, hvorfor de begge kom i semifinalen. Her tabte Rasmus sin kamp i 5 sæt til Mickis finalemodstander (8/11 11/8 11/9 6/11 11/2). Micki vandt sin semi med 11/9 9/11 11/1 8/11 11/9 over Mathias fra Gribskov.
I finalen mod Malthe Poulsen, Ballerup var Micki også ude i en 5-sætter. Selv om han tabte 2. sæt med 23-25, så havde han mental styrke til at komme tilbage og han vandt finalen med 11/9 9/11 11/1 8/11 11/9.

Drenge/pige D
Her var Lukas eneste deltager. Han vandt sine fire kampe i puljen og spillede sig videre til kvartfinalen, hvor han mødte rækkens vinder, Marcus Goebel, Ejby. Han var for god og Lukas tabte 0-3 i sæt. Men det var flot, at han kvalificerede sig til A slutspillet og kom i kvartfinalen.

IMG_4220

Drenge/pige E
Her deltog Ida og hun blev nr. 4 i sin pulje. I B slutspillet vandt hun sin første kamp, men løb så i kvartfinalen ind i den senere vinder, Magnus fra Ejby.

Pige A
Desværre havde kun to spillere tilmeldt sig denne række. Den ene var Amalie, som vandt 3-0 over sin modstander Alina Kutepova fra Frederiksberg. Men en rækkesejr er en rækkesejr og de to piger kunne jo ikke gøre for, at andre ikke ville møde dem!

IMG_4414
Ida til venstre

Pige B
Her var der 7 deltagere og Ida var den ene af dem. De spillede alle mod alle. Ida vandt tre af sine seks kampe. Da der var 4 pokaler, så kunne Ida tage den ene med hjem. Det var flot klaret af Ida, som ikke har spillet så længe i klubben. Men hun har allerede fat i spillet og er meget koncentreret både til træning og til kampene.

Damer
Sidst men absolut ikke mindst deltog Inger i damerækken, hvor der kun spillede fire spillere op. De spillede alle mod alle. De tre bedste vandt indbyrdes over hinanden, men Inger havde den bedste sætscore mellem de tre, så Inger vandt damerækken.

Det var absolut en god pointstævnesæson for klubbens spillere, og vi er der også næste sæson.