Hjemmesejr over København 9-5

Jes Arder har nået den alder, hvor skader er en højrisiko. Skade til træning, forværring ved veteran-ØM og afbud til torsdagens 1. divisionskamp mod nr. næstsidst i rækken.
Da man ikke ønskede at svække 2. holdet ydeligere til kampen på lørdag mod Bornholm (Søren på vinterferie), og 3. holdet spillede kamp i Ølstykke, så valgte man at stille op med 3 mand.

 

Valget viste sig at være godt – for rent faktisk tabte vi kun 1 kamp, det var Lars Hansen, der tabte i 5 sæt – trods adskillige matchbolde – til en velspillende Edvardo Munoz. Det var en af de kampe, hvor Lars bare ikke kunne lukke kampen!

De to første singlerunder blev vundet 3-1 (de tabte kampe uden kamp!) Da doublen også vandt, så havde vi fået det ene point. Mens Lars og Edvardo hyggede sig med deres 5 sætskamp, så vandt Dennis og Joakim deres singler 3-0 til slutresultatet 9-5.

Helsingør ligger nu på 4. pladsen og holder fortsat liv i at kunne kvalificere sig til oprykningsspillet til Elitedivisionen.

Næste kamp er på søndag ude mod Vestegnen. Her bliver torsdagens hold suppleret med Rickard Garter, så det bliver i noget nær stærkeste opstilling.

Peter.