Amalie og Marc vindere i Vestegnens sommerstævne

11136125_393049970897649_2431911702746527699_o
Marc vinder af junior B

Link til resultaterne

Det blev til mange gode placeringer – som sædvanligt – ved Vestegnens sommerstævne i den røde Brøndbyhal.

Marc vandt junior B, der var 7 deltagere i rækken inklusive Felix. Marc vandt 5 af sine 6 kampe, men måtte se sig besejret i 5 sæt (10-12 11-8 13-11 7-11 11-7) af Felix, som blev nr. 4. Han vandt 3 ud af 6 kampe.

De to var også med i eftermiddagens drenge B række. Her blev der spillet i to 5-mands puljer. De gik begge videre fra puljerne, Marc vandt alle sine puljekampe og Felix tabte en enkelt.
De mødtes i semifinalen, hvor Marc tog revanche med en 11/8,11/8,11/5 sejr. Desværre tabte Marc finalen til Laurits Thomsen, TPHU, som vandt 11/9,3/11,9/11,11/8,11/6. Han havde eller vundet over ham i puljen.

11246695_415411771994802_5447667855010278466_n
Amalie vandt sin 1. sejr i en drengerække.

Amalie og Bertram spillede med i yngre drenge D. Der var 9 med i rækken og Amalie og Bertram kom i hver sin pulje. De vandt begge deres puljer og vandt også deres kampe i semifinalerne. I finalen fortsatte Amalie sin serie med sejre og vandt 8/11,11/1,11/6,12/10 over Bertram. Flot klaret af begge, men især af Amalie, som viste sig at være rigtig god til at vinde de meget tætte sæt.

Søndag spillede Ludvig med i yngre drenge B. Han vandt sin pulje med lutter sejre. Men i semifinalen mødte han rækkens senere vinder, Nicklas B Hansen, Greve, som vandt med 11/7,11/5,11/7.

Oskar spillede med i yngre drenge C. Han gik videre fra puljen og løb så ligesom Ludvig ind i rækkens senere vinder Kristian Gripping, Slagelse, som vandt kampen med 11/8,13/11,7/11,11/5.

Klik på linket ovenfor og se resultaterne er de enkelte kampe.