Vellykket fritidshjemsbesøg i klubben

Efter en snak med Lucas Lodberg"s mor, gik jeg i gang med at arrangere en dag, hvor fritidshjemmet skulle ud i klubben og spille lidt bordtennis. Jeg fik en snak med en af pædagogerne, og vi aftalte at de ville komme en 14 stykker fredag den 23. april.

Fredag klokken 13.00 dut, kom der ca 14 friske og glade unger ind ad døren til Helsingørs bordtennislokaler, med deres 2 mandlige pædagokker. De gik straks ind til bordene, og der var ikke grænser for hvor gode de mente de var – Og der var faktisk flere af dem, der havde talent for at ramme den lille hvide bold.

Jeg satte en turnering i gang, med Lucas som klar favorit til førstepladsen. Børnene spillede, og der var mange gode kampe – de havde vist også smugtrænet nede i "Fritten". Men Lucas holdt favoritværdigheden og endte i finalen imod en af de "skjulte" bordtennistalenter – Navnet på fighteren er desværre smuttet! De havde nogle rigtig flotte bolde, og der blev kæmpet som gale- desværre endte det med at en af vores bander blev reddet, og 2 fingre "vist nok" brækket. Lucas blev så nummer 1- finalen blev vundet i første sæt, da modstanderen desværre måtte trække sig! men men, jeg tror nu ikke der havde været meget at stille op imod vores store bordtennistalent Lucas.

Ungerne fik nu lov til at prøve kræfter med lidt doubler, og det var der blandede meninger om.
Alt i alt- en rigtig hyggelig dag, med en masse søde og rare unger – Hvis I blev bidt af det, er I MEGET velkomne i vores klub!!

Mange "forsinkede", men glade hilsner- Yael (træner for ungdommen)