Pensionistafdelingen fejrer 10 års jubilæum

For 10 år siden så Pensionistafdelingen dagens lys i bordtennisklubben. Afdelingens formand, Knud Krogslund og nogle flere startede på det, der skulle vise sig at være en stor succes og noget meget holdbart med nogle trofaste pensionister.

 

 

Når man nu holder af at spille bordtennis, så var ideen jo egentlig ganske fornuftig. Der var et lokale, hvor bordene står oppe hele tiden og hvor lokalet blev brugt meget lidt i dagtimerne Hvorfor skulle man så ikke bruge det til at spille bordtennis? Der er omkring 35 pensionister, der spiller mandage kl. 9.00-12.00 og onsdage kl. 13.00-16.00.

Tirsdag den 28/9 var der en flot helsides beretning i Helsingør Dagblad om den 10 år gamle afdeling med billeder fra klubben, bl.a. et flot billede af de fleste af afdelingens medlemmer. Artiklen var i øvrigt skrevet af den gamle landsholdskæmpe, Lars Hauth. Tidligere har der også været en 2 siders beretning med billeder om pensionistafdelingen.   Helsingør BTK er meget glade for det initiativ, som Knud m.fl. tog den gang. Vi ville aldrig i klubregi have formået af skabe noget lignende, så derfor er vi taknemmelig for den indsats der ydes for at holde en flok voksne bordtennisspillere i gang.  

Udover dette så har pensionisterne også taget en tørn med nogle klubopgaver, bl.a. hjulpet til, da vi havde DM for veteraner, da vi skulle have renoveret opholdsdelen af lokalet og som trænere for ungdomsspillere et par sæsoner på torsdage. Knud er også bestyrelsessuppleant og deltager på bestyrelsesmøderne og er også generalforsamlingernes myndige dirigent.  

Pensionistafdelingen markerer 10 års jubilæet i dag, onsdag den 6. oktober med en kom sammen. Et stort til lykke skal lyde fra bestyrelsen og resten af klubben.  

Peter Tranto, fungerende formand