Serie 1 holdet tabte knebent

I TOPmenuen er der links til de forskellige rækker, Helsingør er med i. Du kan så hurtigt kan klikke dig ind på den ønskede række – vi tager serie 1, kreds 3 som eksempel, da der er spillet en kamp her.
Link til kredsen: Klik her
Du kommer så ind på stillingen, hvor der bl.a. er links til "det komplette program", "kampe lige nu" og til toplisten. Prøv dig frem og se de forskellige muligheder.
Klikker du på klubnavnet i stillingen, så får du holdets kampoversigt. I kampoversigten er der et felt med et link til højre i linien for den enkelte kamp. Når der er tastet individuelle resultater ind, så er ikonet markeret.
Klik på det markedere felt og se, hvem der kan vundet kampene i holdkampen.

For at dette virker optimalt er det vigtigt at kampresultat og individuelle resultater bliver tastet ind omgående – reglen siger, at kampresultat skal afleveres med det samme og de individuelle resultater senest dagen efter.

MEN af hensyn til alle de interesserede brugere af hjemmesiden henstiller vi til, at enkeltresultaterne indtastes samme dag, som kampen spilles. Det sker i over 80% af kampene – vi vil gerne længere op.

Indtaster man individuelle resultater samme dag, så slipper man også for at indtelefonere resultater til Infosport. Og alle os resultathungrende bordtennisspillere kan så se, hvordan der et gået i kampene, inden vi lægger os under dynen.

I Helsingør BTK har vi jo en pc i lokalet, så der bliver alt tastet ind lige efter kampens afslutning.