Helsingør – Virum / sæsondebut

Det var vores unge 2.hold som stod for debuten, (Sabine, Samuel, Olsen og Hansen) – og det var mod nogle gamle kendinge fra Virum, som vi også stod overfor i sidste sæson. Her tabte vi begge kampe, og derfor så det heller ikke ud til, at vi skulle være favoritter i dag. De stillede næsten i samme opstilling som sidste år, lige udover én udskiftning.

 

 

Deres hold bestod således af lyn-kineseren Ziqian Chen, smasheren Lars Starup, knop-spilleren Jesper Christensen og den rutinerede Henrik Koch. Det starter da også klart bedst for Virum. Første runde byder på tre sejre til Virum, og blot en enkelt til Helsingør. Både Olsen og Samuel taber 0-3 til henholdsvis Chen og Starup. Sabine vinder første sæt over Henrik Koch, men det er ikke nok, og Koch hiver den hjem i fire sæt. Hansen vinder også første sæt i sin kamp – denne mod Jesper. Men Jesper spiller sig op og tager andet. Dog spiller Rasmus bedst i de resterende to sæt, og vinder derfor med 3-1.

Næste runde byder ligeledes på én sejr til Helsingør og tre til Virum. Denne gang skulle det dog vise sig at være meget mere lige. Rasmus Olsen spiller en bølgende kamp, hvor han har teten i kampen, når hans åbninger rammer og hvor Henrik Koch drager fordel af rutinen, når Olsens spil ikke kørte helt efter forhåbningerne. Det bliver en meget lige affære, hvor Koch trækker sig sejrrigt ud, med en tæt 5-sætssejr. Sabine havde til gengæld styr på lyn-kineseren, og efter tre sæt, har den danske kvindelandsholdsspiller gjort kort proces med en 3-0-sejr. Så var det Samuel og Hansens tur, Samuel vinder første sæt over knopspilleren, men så får han ellers problemer, og er aldrig rigtig tæt på at tage sejren, i 1-3-needrlaget. Hansen taber ligeledes 1-3. De tre første sæt er helt lige, men smasher-Starup tager to af de tre. I fjerde sæt havde Hansen dog ikke den store chance, og så er nederlaget hurtigt en realitet. 2-6 står det så i holdkampen, og Helsingørs håb svinder så småt.

Doublerne blev spillet med Olsen/Sabine som spillede sammen i sidste sæson, og så Hansen/Samuel, som aldrig havde stået på samme side af bordet. Det bliver dog til nederlag i begge doubler, hvor specielt Hansen/Samuel bar præg af, at det var uvant at spille doublen sammen. 2-8 var stillingen så, og det eneste vi så kunne håbe på, var at pynte på resultatet.

Det gjorde vi så også. Først er det Olsen mod Starup og Hansen mod Koch. Begge de to fra Virum havde vundet begge deres singler indtil videre, men begge Helsingør drengene får en god start. 2-0 i sæt har de begge. Olsen går dog desværre i stå, og selvom de næste tre sæt er tætte, så bliver det Starup der tager 5-sætssejren. Hansen taber også tredje sæt, men en kombination af bedre retur-bolde og et par småfejl fra Koch, så tager Hansen fjerde sæt, og dermed vinder han kampen 3-1. Så var det Sabine mod knopspilleren Jesper, og den hiver Sabine hjem med en 3-0’er. Sidste kamp var to trix-mænd mod hinanden. Samuel mod Chen. Og her er der godt humør igennem hele kampen, hvilket Chen forvalter klart bedst og tager en stensikker 3-0 sejr, hvilket cementerer Virums sejr, som alt i alt bliver på 10-4.

Og denne kamp viser med tydelighed, at Helsingør 2 får en svær sæson i 2.division efter tabet af Søren Heilmann. Der er nemlig mange stærke hold med, og fx tabte Virum deres første kamp med 4-10, så en spændende og udfordrende sæson vi går i møde…

Til sidst skal der nævnes en tak mod de hjælpsomme dommere Yael, Tranto, Dennis og Inger. Det er en stor hjælp at der er folk til at dømme, så spillerne slipper for at sidde og blive kolde mellem kampene. MANGE TAK, endnu en gang.

Rasmus Hansen, holdleder