Kneben udesejr 8-6 mod Holme Olstrup

Helsingørs bedste hold spiller for første gang i flere år uden svenskere på holdet. Det svækker holdet lidt, til gengæld bliver holdet mere konstant med spillere, der kan spille så godt som hver gang. Første holdet spiller i 1. division, øst og består af Dennis Rasmussen, Jes Arder, Lars Hansen og Søren Heilmann. Sidstnævnte spillede sidste sæson på 2. divisionsholdet og var med på 1. divisionsholdet i enkelte kampe. Forventningerne til holdet er, at det holder sig i 1. division. Det betyder at der skal samles points mod de rigtige hold og så drille holdene i den øverste halvdel med at tage points fra dem.

Turneringens første kamp var på udebane mod et af oprykkerholdene fra Holme Olstrup, der gerne vil være kendt for andet end Bonbonland. Holdet består af spillere, der har flyttet klub fra Kvik Næstved, de har i løbet af kort tid spillet sig op i landets næstbedste række. En af årsagerne er, at Allan Nielsen spiller på holdet. Han var som ungdomsspiller et lige så stort talent som Michael Maze, de to fulgtes ad, Allan stoppede desværre for tidligt. Men han kan endnu, det viste han så ved at vinde alle sine tre singler og en double mod Helsingør uden at afgive et sæt.
I første singlerunde vandt Søren Heilmann 3-1 over Stefan Cortz Andreasen, mens Jes Arder vandt 3-2 over Kenneth Oppermann. Lars Hansen tabte 0-3 til Morten Bo Petersen og Helsingørs normalt bedste spiller, Dennis Rasmussen fik nul sæt mod Allan Nielsen. De to hold fulgtes også ad i anden singlerunde, hvor Helsingør sejrene blev vundet af Lars og Dennis med 3-0 over henholdsvis Stefan og Kenneth. Jes fik det obligatoriske nederlag mod Allan og Søren tabte 2-3 til Morten.
Det var forsat et tæt kapløb, de to doubler blev delt og stillingen inden sidste singlerunde var derfor 5-5.
Helsingør tog her tre på stribe. Først vandt Dennis 3-1 over Morten og Søren sørgede for det ene point med 3-1 over Kenneth, mens Jes tog det andet point med 3-0 over Stefan. Allan kunne så kun pynte på resultatet til 6-8 med sin sejr over Lars. Det blev dermed sejr over et af de rigtige hold.
Næste opgør er på torsdag hjemme kl. 19.00 mod Amager, der lagde ud med et nederlag. Her ligger måske to points og venter.
(tekst sendt til Helsingør Dagblad)