Storsejr til Drenge B holdet

Klokken Lidt over ni stod de første helsingørspillere, deres holdleder (Peter Tranto), træner og opbakning klar ved Gribskovhallen, og klokken 09.30 gik Andreas, Philip og Mads igang med opvarmningen. Et kvarter efter kom Gribskov med 2 drenge, deres tredje mand havde meldt sig syg en halv time før kampstart.  

Klokken 10 gik en god kamp så igang, som Helsingør lagde  ud med at føre 3-0.

Mads og Philip har fået meget ud af træningen, de spillede begge offensiv og fornuftig bordtennis, og vandt hver deres 2 singler. Doublen som de spillede sammen, og dominerede i stor stil- tog de også. Godt gået drenge!

Andreas har haft 2 års fravær fra bordtennistræningen, men gjorde det rigtig godt. Vi andre skal bruge en sæson, for at komme i gang efter en længere pause, men Andreas spillede som dengang han var bedst , da han rigtig kom igang. Selvfølgelig havde han lidt startnerver, men fandt stille og roligt sit eget spil frem, og var ude i to 5 sætskampe, hvor den ene blev tabt med 2 bolde i afgørende sæt.  Han skal nok blive en god mand for Drenge B holdet. Godt at du er tilbage Andreas!

Helsingør vandt altså 8-2!

Med 3 så dygtige og søde drenge, skal det nok blive en fornøjelig sæson.

Bordtennissmil- Yael (træner)