Sylvester vandt D rækken og Simon blev nr. 2 i A rækken.

A puljen (top 3)
1 Frederik Gregersen Hillerød
2 Simon Rasmussen Helsingør
3 Andreas Jeppesen Hillerød

 

Simon klarede sig godt i den bedste pulje, hvor han kun tabte til Frederik. Det blev spændende, da Frederik tabte til en af de andre i puljen. Men begge fik 4 sejre og da Simon jo havde tabt til Frederik, så måtte han nøjes med 2. pladsen. "Men jeg kommer igen og vinder næste gang" udtalte Simon – så det glæder vi os til.

B puljen (top 3)
1 Peter Olsen Hillerød
2 Albert Nørbygaard Allerød
3 Christoffer Engelsen Helsingør

Christoffer og Kevin var med i B gruppen. Kevin vandt to kampe og skal nok indstille sig på, at han lige skal stramme koncentrationen til daglig, hvis han vil blive i B gruppen. Christoffer tabte som Simon kun 1 kamp, men da de tre i top 3 vandt indbyrdes over hinanden, så måtte Christoffer tage til takke med 3. pladsen, da hans sætscore var dårligere end de to andres. Mon ikke at Christoffer snart kommer op og hilser på i A gruppen?

C puljen (top 3)
1 Martin Munk Hillerød
2 Magnus Sørensen Helsingør
3 Abdullah Giftgi Hillerød

Magnus var også som Simon og Christoffer lige ved og næsten. I Magnus pulje var det også jævnbyrdigt i toppen, hvor de tre første også vandt indbyrdes over hinanden. Men her havde Magnus den næstbedste score og blev nr. 2. Det var flot klaret og det syntes farmand også.

D puljen (top 4)
1 Sylvester Alberg Helsingør
2 Peter Petersen Hillerød
3 Nicolai Antonsen Hillerød
4 Malte Svanborg Helsingør

I D gruppen var der to fra Helsingør med i toppen. Sylvester tabte kun en kamp (til Malte), men da Peter også tabte en kamp til Sylvester, var Sylvester bedst og fik førstepladsen. Malte tabte to kampe, men fik 4. pladsen. Sylvesters far havde deltaget på et DBTU kursus for forældre og styrede puljen med 8 deltagere på fornemmeste vis.

E Puljen (top 4)
1 Michael Pedersen Allerød
2 Jonas Bentzen Hillerød
3 Daniel Andersen Hillerød
4 Gustav Kruse Helsingør  

Gustav og Victor Nava spillede begge med i pulje E. Her fik Victor spillet sig til en sejr, så når han nu får spillet mod nogle flere "fremmede" spillere, så skal sejrene nok komme. Gustav klarede sig flot og vandt 5 sejre ligesom Jonas og Daniel. Her var det det med sætscoren, der spillede ind, men flot at Gustav var så tæt på 2. pladsen i puljen.

 Næste runde spilles i Helsingør søndag den 21. november kl. 10.00