Oversigt over starttræningsholdene, ungdom

IMG_3602

Ranglisteturnering: mandage kl. 16:30-19:00 – for spillerne på talenthold og på holdet for de øvede. Start mandag den 17. august. Peter er turneringsleder.

Man kan efter aftale med træneren bytte træningshold – alt efter interesse og kunnen.

Spillere Supertalent Talent Øvede Mindre øvede
Torsdag 18:15 – 19:15 Torsdag 16:00 -18:00 Onsdag 17:30 -19:00 Onsdag 16:00 – 17:30
Start 13/8 Start 13/8 Start 19/8 Start 19/8
Marc X X
Jonathan X X
Felix X X
Daniel X X
Ludvig X X
Emrullah X X
Theodor X X
Amalie X
Mads X
Sigurd udmeldt
Malthe X
Bertram udmeldt
Oskar X
Micki   X
Marco X
Ida X
Rasmus X
Gustav X
Lukas X
Nicklas X
William   X
Emil   X
Linus   X
Oliver   X
Mikkel X
Matthias X
Alle ikke-nævnte X
Træner Samuel Samuel Yael Yael

NB: Der vil også blive træning fredage kl. 16:30-18:00 for begyndere og mindre øvede – det starter, når vi har set, hvor mange der fortsætter med bordtennis efter sommerferien.

Læs her betingelserne for at være på træningsholdene.

Talenthold og supertalenthold

Torsdag starter talentholdet kl. 16:00 og fortsætter til kl. 18:00. Supertalentholdet holder spisepause og fortsætter derefter til kl. 19:15.

På talentholdet forventes det at man har lysten til at lære og blive bedre. Er man ikke motiveret for at lære, går det også ud over koncentrationen. Man skal møde op så godt som hver gang. For at træningen skal være så optimal som muligt er det vigtigt at man husker bordtennistøj, sko og bat hver gang. Drikkedunk / vandflaske er også vigtig.

Er man ikke omklædt ved træningens start, så går det negativt ud over træningen, og man kan derfor ikke være med.

Der forventes også selvdisciplin på talentholdet. Hvis træneren f.eks. laver Kina-træning på sidste bord, så skal de øvrige spillere stadig kunne lave øvelsen, som de er sat i gang med. Det skal ikke være sådan at træneren skal stå ved bordet for at spillerne skal koncentrere sig. På talentholdet skal man vise at man vil være bedre, og så koncentrerer man sig når man træner.

Øvede: På dette hold tilbydes træning 1 gang om ugen, og ranglisteturnerning 1 gang om ugen. Indhold i Træningen: Tiden vil primært blive brugt på øvelser, for at styrke spillernes kontrol, teknik og benarbejde. Der vil også være indlagt lidt kamptræning engang imellem, samt bordtennislege for at styrke glæden ved spillet. Husk: Alle spillere på holdet skal komme omklædt (husk indendørssko) til tiden og medbringe bat og drikkedunk. Det er også vigtigt at man tager træningen seriøs, og koncentrerer sig i øvelserne.

Let øvede/begyndere: På dette hold tilbydes der træning 1-2 gange om ugen. Indhold i Træningen: bordtennislege og øvelser, samt lidt tid til kampe. Der vil være fokus på, at skabe lysten og glæden ved spillet. Husk: Alle spillere på holdet skal komme omklædt (husk indendørssko) til tiden og medbringe drikkedunk- bat kan lånes i klubben, hvis man ikke selv har et.

Ungdomsgruppen.