Drengedivision, øst

IMG_6063 (2)
Ludvig i drengedivisionen.

Virum-Helsingør 9-5
Hillerød 1-Helsingør 10-4

Det blev til to nederlag i premieren i drengedivisionen. I Virumkampen startede det med sejre til Jonathan og Mark og med stillingen 2-2 efter 1. singlerunde.
Men derefter tog Virum 4 sejre på stribe og var foran 6-2 inden doublerne.
Vi vandt de to doubler Marc/Jonathan og Daniel/Ludvig. Daniel vandt sin ene single, mens både Marc og Jonathan tabte deres sidste i 5 sæt. Altså rimelig tæt på.

Cifrene i kampen mod Hillerød viser at 4-10 nederlag. Men indblanden fra en far til en af Hillerøds spillere psykede vores spillere, så at de spillede modløst.

Vi samlede holdet ved stillingen 1-7 og aftalte, at spillerne koncentrerede sig om spillet. Resten af kampen endte så 3-3. Vi vandt den ene double, mens Ludvig, Jonathan og Marc vandt en single hver.

Ludvig viste rigtig godt spil, vandt en kamp – så han klarede springet fra Yngre drenge B rækken og til drengedivisionen på en rigtig flot måde.

Vi vil klage over de forhold, kampen blev spillet under – ikke for at få den spillet om (Hillerød spillerne er jo uden skyld), men for at få en fair afvikling næste gang de to hold skal mødes.