Sylvester bedst placerede fra Helsingør i A slutspillet

 

 


Simon med pokalen efter en meget flot indsats.

Helsingør havde 4 deltagere ved pointstævnefinalen – 2 af dem kom hjem med præmie, men alle 4 klarede sig flot. Jeg tror at alle fire havde en god og positiv dag sammen med deres forældre, som fik set, hvad deres drenge kan rent bordtennismæssigt. Det var dejligt at se forældrenes engagement og selv om drengene måske ikke vil indrømme det, så var de glade over, at forældrene var med.   I

B rækken se resultaterne (55 deltagere) deltog Christoffer, Kevin og Sylvester. Sylvester vandt sine 4 kampe i puljen, mens Kevin vandt tre kampe. De blev henholdsvis nr. 1 og 2 og gik videre til rækkens A slutspil. Christoffer blev 3er i sin pulje på dårligere score end nr. 2, så han skulle spille med i B-slutspillet. Her vandt Christoffer sin første kamp og tabte sin anden i 1/8. finalen. Kevin nåede også 1/8. finalen – i A slutspillet – efter en sejr og et knebent 5-sæts nederlag. Desværre var det en sejr for lidt til at komme i præmierækken. Sylvester var oversidder i første cuprunde i A slutspillet. Han vandt sin næste kamp 3-1, men mødte så i kvartfinalen den ene af finaledeltagerne og tabte 1-3. Men flot med 5 sejre og kun 1 nederlag.  

A rækkense resultaterne (71 deltagere) spillede Simon som eneste Helsingør spiller. Han vandt 2 og tabte 2 kampe i puljen og blev derfor ”kun” nr. 3. Det betød deltagelse i rækkens B slutspil. Her sad Simon over i 1. cuprunde, og derefter vandt han så tre sejre på stribe og viste flot spil. Når han rigtig koncentrerer sig, så spiller Simon virkelig god bordtennis. I semifinalen mødte han rækkens vinder, som han tabte til med 9-11 11-9 6-11 og 7-11. Men der var præmie for præstationen.  

At kun 4 Helsingør spillere deltog i pointstævnefinalen var lidt skuffende. Det må vi kunne gøre bedre næste sæson. Så ligger finalen heller ikke i første weekend i påskeferien.