Sejr 8-6 i 1. division over Vestegnen

IMG_6262
Far og søn i 1. divisions double

Videoklip med Henke

Holdsedlen

Efter en flot start med stor føring til Helsingør, kom fredagens modstander Vestegnen godt igen. Det skabte stor spænding om fordelingen af de to points, men Helsingør spillerne formåede at holde modstanderne stangen og endte med at tage begge points med en 8-6 sejr.

Filip Karlsson måtte melde afbud til kampen, hvorfor holdleder Lars Hansen trådte ind på holdet. Måske en mindre svækkelse, men det er ikke til at vide på forhånd. Vestegnen havde tabt sine to første kampe, så muligheden for points var derfor til stede.

Helsingør kom glimrende fra start i første singlerunde. Fredrik Stark vandt en sikker 3-0 sejr over Michael Ryding, som viste sig at være modstandernes svageste spiller. Derimod var hans bror Christian Ryding godt spillende med en 3-1 sejr over Lars Hansen. Henrik Selmquist bragte hjemmeholdet foran 2-1 med en tæt 3-sæts sejr over Christian Brüsch. I den fjerde singlekamp vandt Rasmus Guldberg en vigtig 3-2 sejr over modstandernes bedst spillende spiller, Ricki Krog.

Helsingør spillerne fortsatte det gode spil i anden singlerunde, hvor Fredrik vandt sin anden 3-0 sejr, denne gang over Christian Ryding. Lars Hansen mødte hans bror, Michael og havde trods et sættab godt styr på spillet og vandt singlen 3-1. 5-1 føring og sikker sejr i syne.

Men modstanderne ville det anderledes. Henrik tabte 0-3 til Ricki og Rasmus tabte ligeledes 0-3 til Christian Brüsch. Vestegnen fortsatte med sejrene og vandt den første double 3-0 og var så oppe på 4-5. Men heldigvis for Helsingør vandt Fredrik og Henrik den anden double 3-2, så den truende udligning udeblev.

Tredje singlerunde startede med kampe mellem Fredrik og Ricki, en kamp som Ricki overraskende vandt 3-1. Fredrik kunne ikke få sit spil til at fungere mod en rigtig godt spillende modstander. Henrik startede sin single mod Christian Ryding rigtig skidt og kom bagud 7-11 4-11. Men den svenske vindermentalitet fik en godt kæmpende Henrik tilbage på sporet, og han vandt kampen 3-2 med sættene 12-10 11-7 11-7. Det var en rigtig vigtig sejr!

Lars Hansen tabte sin sidste single 0-3 til Christian Brüsch, var tæt på i alle tre sæt, men manglede lige det sidste. Ved stillingen 7-6 skulle Rasmus derefter møde Michael. Han gjorde kort proces med modstanderen og vandt 11-5 11-4 11-4.

IMG_6250 (2)
Henrik og Fredrik

Fredrik, Henrik og Rasmus vandt hver to singler og Lars en enkelt. Spillet var ikke helt optimalt hos Fredrik og Henrik, men det kan modstanderne jo have deres andel i. Rasmus spillede godt og vandt en vigtig kamp i starten over Ricki Krogh. Lars klarede sig acceptabelt, han er spillemæssigt ikke på toppen endnu efter sin hofteoperation, men det går fremad.

Næste kamp spilles på udebane mod Amager, her skulle der være mulighed for sejr alt efter hvem de stiller op med på holdet.

(indlægget til Helsingør Dagblad)