1. division: Amager-Helsingør 4-8

IMG_6250 (2)
Henrik og Fredrik førte an i løjerne mod Amager.

En søndag på Amager gav en fortjent sejr på 8-4 over Amager Bordtennis. Det var første sejr på udebane og anden sejr i træk for Helsingørs 1. divisionshold.

Helsingør havde forsøgt at få flyttet kampen, da en af Fredrik Staerk skulle spille med ved BTK Rekords stævne i Helsingborg. Men det ville modstanderne ikke, så han skulle eventuelt undlade at spille sin sidste kamp for at nå stævnet. Men det blev ikke aktuelt, da holdkampen blev hurtigere færdig end ventet.

Helsingørs opstilling var den samme som i hjemmekampen mod Vestegnen. Men holdet startede dårligt og kom bagud 1-3 i første singlerunde. Eneste vinder var Henrik Selmqvist med en 3-0 sejr over Benjamin K. Nielsen. Lars Hansen og Fredrik Staerk lagde ud med at tabe 1-3 til henholdsvis Jan Sørensen og Michael Pedersen, mens Rasmus Guldberg tabte 0-3 til Kristian Harkjær.

I anden runde kom udeholdet bedre med. Fredrik vandt 3-0 over Jan, men Michael bragte hjemmeholdet foran 4-2 med en 3-0 sejr over Lars. Herefter var der dog lukket for det varme vand, da Helsingør vandt resten af kampene. Henrik og Rasmus vandt begge en kneben sejr på 3-2 over henholdsvis Kristian og Benjamin og udlignede til 4-4.

Begge doublerne blev vundet klart 3-0 af Helsingør spillerne. Henrik fortsatte sejrstimen med 3-1 over Jan, mens Fredrik lukkede kampen med 3-0 over Kristian.

Henrik var igen bedst med tre singlesejre, mens Fredrik vandt 2. Den sidste singlesejr stod Rasmus for.

Med to sejre og en uafgjort kan holdet sole sig på en 2. plads i rækken, men da flere hold ikke har spillet lige så mange kampe som Helsingør, som også mangler et par af rækkens stærke hold, så er det nok en lånt placering. Men det er bedre end klubben havde regnet med på forhånd.

Næste kamp er hjemme mod Brønshøj, som netop er et af rækkens stærkeste hold.

Peter Tranto

FOT5DDB