3 point til Drengedivisionsholdet

I lørdags spillede Drengedivisionsholdet deres 2. samling i denne sæson. Efter vores første to kampe var vi endnu ikke kommet på tavlen, men det skulle der laves om på. Vi lagde ud med at spille mod Hvidovre.

Hvidovre kom til start med et hold bestående af tre spillere med over 1700 i rating og en med omkring 1200. Vi stillede til start med Marc, Felix, Jonathan og Daniel, så det lignede en svær kamp, hvor vi havde alt at vinde. Vi skulle først og fremmest vinde vores tre kampe mod deres svageste, og det lykkedes vi med, da Jonathan, Felix og Marc slog ham med hhv. 31, 3-0 og 3-0. Felix leverede en overraskelse i sin første kamp mod Emil Lynge Sørensen, da han vandt i fem sæt efter at have tabt 2. og 3. sæt med hhv. 11-4 og 11-1. Vi var bagud 5-3 inden doublerne, og her lykkedes vi med at vinde 3-1 og 3-0, så stillingen var 5-5.

I sidste runde vandt Marc som nævnt over deres svageste. Daniel tabte sin kamp 3-0 mod Emil Lynge, men så var det tid til endnu en overraskelse. Jonathan formåede at vinde over Magnus Kaas i fem sæt. Efter at have været nede 2-1 vandt han med 11-9, 11-8 i de sidste to sæt. I sidste kamp spillede Felix mod Emil Friis, og her stod det 1-1 og Felix førte 7-3, men han endte med at tabe 11-8, og dernæst 13-11 i det efterfølgende sæt.
Vi kunne have forventet at vinde 3-4 kampe i holdkampen, og ender med at få 7-7, så det var en super præstation at spille lige op med et hold som samlet set havde omkring 1000 mere i rating.

I anden kamp stillede vi op med Ludvig i stedet for Felix. Vi mødte CPH der kun stilllede op med tre spillere, så det lignede en overkommelig opgave. Vi endte med at vinde opgøret 12-2, efter at Jonathan og Ludvig tabte en kamp hver. Daniel kom på tavlen efter tre svære kampe i første holdkamp, og vandt sine to kampe med 3-0 og så vandt han også doublen med Jonathan uden sættab. Han spillede klart bedst af vores spillere i denne holdkamp. Jonathan faldt lidt i niveau, og Marc havde ikke den bedste dag, men vandt alligevel de kampe han skulle vinde.

3 point er langt mere end vi kunne have håbet på, så det er en meget tilfreds holdleder. Næste runde spilles i Hillerød den 24. oktober, hvor vi møder Hillerød 2 og Roskilde.