To sejre i 2. division

To sejre i 2. division/]Bordtennis, 2. division, øst
Helsingør – Hvidovre KFUM 9-5
Amager-Helsingør 4-10

 

Helsingørs nedrykkede 2. divisionshold startede sæsonen på bedste vis med to sejre og brød derved med sidste sæsons stime af 7-7 og 6-8 resultater. Holdet har fået en foryngelseskur med Rasmus Hansen og Rasmus Olsen, begge omkring de 20 år, suppleret med de to veteraner Jes Arder og Lars Hansen. Selv om man var kede af nedrykningen, så er 2. division nok den bedste løsning for holdet. To gange Rasmus kan så spille sig op på divisionsniveau med god støtte fra de to rutinerede.

Helsingør-Hvidovre
Hjemmekampen mod Hvidovres 2. hold var på forhånd regnet for en kamp, man kunne vinde. Kampen startede meget jævnbyrdigt med 2-2 i de to første singlerunder.
I første singlerunde startede Rasmus Olsen med en flot 3-1 sejr over Michael Rigmond mens Jes Arder vandt den anden sejr med 3-0 over Brian Kjærgård. Lars Hansen tabte knebent 2-3 til Brian Hansen og Rasmus Hansen ikke kunne få spillet til at glide mod Morten Tangaa og tabte klart 0-3.
Jævnbyrdigheden fortsatte i anden runde, hvor de to tabere fra første runde stod for sejrene. Lars vandt klart 3-0 over Michael, men sønnen Rasmus H tog en sikker 3-0 sejr over Brian K. Jes kunne ikke finde ud af Mortens spil og tabte lidt overraskende 1-3, mens Rasmus O var uden chance i 1-3 nederlaget mod Brian H. De to doubler blev delt med en sejr til hver side. Stillingen var herefter 5-5.
I sidste singlerunde var det slut med gæstfriheden. Lars vandt lidt overraskende 3-1 over Morten, Hvidovres nok bedste spiller. I bordtennis har det tit noget at gøre med, om man kan finde ud af modstanderens spillestil, derfor kan resultaterne se for svingende ud. Jes fortsatte med en 3-2 sejr over Michael, det kneb, men det lykkedes. Rasmus O vandt sin anden sejr med 3-0 over Brian K og Rasmus H fulgte trop med 3-1 over ubesejrede Brian H. En god slutspurt sikrede sejre på 9-4.
Flot af de to unge at kunne matche de gamle med at vinde to singlesejre hver. Det lover godt for de kommende kampe.

Amager-Helsingør
Lørdag stod det på udekamp mod Amagers 2. hold. Det var også en ”need to win” kamp. Helsingør startede kampen som man sluttede Hvidovre kampen med fire sejre i første singlerunde.
Rasmus O satte dagsordenen for kampen og vandt klart 3-0 over DBTU’s næstformand Steen Hummeluhr, mens Rasmus H vandt 3-1 over rutinerede Peter Westrup. 3-1 sejre blev det også til Jes Arder mod Najim Pedersen og til Lars Hansen over Preben Larsen.
Så var bunden lagt til en ny sejr. I anden singlerunde kom hjemmeholdet bedre med. De to veteraner stod for de to Helsingør sejre. Lars vandt 3-1 over Steen og Jes 3-0 over Peter. To gange Rasmus måtte tage imod et klart 0-3 nederlag, Olsen til Preben og Hansen til Najim.
Stillingen 6-2 til Helsingør blev ændret til 7-3 med en doublesejr til hvert hold inden sidste singlerunde. Jes stod for det eneste Helsingør nederlag med 1-3 mod Steen. Lars tog sin tredje singlesejr med 3-1 over Peter og da han også var med i doublesejren, så var han kampens eneste spiller uden nederlag. Rasmus H fik rigtig sved på panden i sin 3-2 sejr over Preben, som er en gennemrutineret spiller, der kan være svær at spille imod. Rasmus O sluttede af med 3-1 over Najim.
Næste kamp er hjemme mod Tølløse torsdag den 29. september kl. 19.00.
(kampreferat sendt til Helsingør Dagblad)

  
Rasmus Olsen vender lige ryggen til, så du kan se, hvorledes det ser ud med navn på ryggen.