Sejr ude

Hjemmeholdene i de to 2. divisionsopgør kunne ikke rigtig matche udeholdene og fik derfor nogle store nederlag.

 

Helsingør fik efter en jævnbyrdig start i lokalopgøret rigtig ørene i Hillerød maskinen. Udeholdets spillere var en tand bedre, hvilket især viste sig ved, at de var en smule skarpere, når det var nødvendigt. Hillerød stillede op med den tidligere Helsingør spiller, Sabine Larsen. Rasmus Hansen var velspillende og slog sin eks. holdkammerat med 3-1 i sæt. Samtidig vandt hans far, Lars Hansen med 3-1 over Peter Harslund – og det var det. Fra stillingen 2-2 vandt Hillerød ti kampe i træk.

Efter en lang tur til Bornholm i tåge var Helsingør spillerne anderledes skarpe.  Turen skulle lige spilles ud af kroppen og bornholmerne bragte sig da også foran 3-1 i første singlerunde. Den enlige Helsingør sejr stod Rasmus Hansen for med 3-1 over Lasse Koefoed. Hjemmeholdets Jan Hågensen vandt derefter 3-0 over Lars Hansen. Og det var så det for bornholmerne. Helsingør sad på resten af kampene. Der blev kæmpet i kampens to doubler, hvor veteranerne Jes Arder/Larsen Hansen har et interne opgør med ungdommen Rasmus Olsen/Rasmus Hansen. Foreløbig er stillingen lige.

Resultaterne for Helsingør spillerne i de to kampe var Rasmus Hansen 4 sejre, Jes Arder og Rasmus Olsen 2 sejre og Lars Hansen 1 sejr i seks singlekampe.

PT