Tirsdagens kampe

Brø-hgø-2

Serie 2: Brønshøj – Helsingør 2-12
Kredsens nummer 1 Helsingør skulle møde nummer 2 Brønshøj på deres hjemmebane- det var tredje kamp for begge hold.

Helsingør stillede op med Per, Marc, Bjarne og Yael. Brønshøj med far og søn- Daniel og raffaele Zivadinovic, Bjarne Coster og Sven-Erik Blixt.

I første kamp skulle Per møde Daniel og Bjarne, Sven-Erik. Per havde lidt svært ved at komme igang, så Daniel greb chancen og tog sejren 3-1. Bjarne vandt derimod sin kamp med selvsamme cifre.

Så var det Marc og Yael der skulle i kamp. Marc og Bjarne som begge lå øverst på toplisten skulle nu mødes, men Marc var ikke til at skyde igennem og vandt 3-1. Yael havde det lidt sværere mod Raffaele, men hev en 3-1 sejr hjem- og det stod nu 3-1 til Helsingør.

I anden runde skulle Bjarne møde Daniel, og her havde Helsingørspilleren problemer og tabte 1-3. Per mødte Sven-Erik, og nu havde Per fået gang i sit spil – en sikker 3-0 sejr blev det til.
Marc og Yael mødte hver deres skæve spiller, og vandt begge med 3-1- vi førte nu 6-1 inden doublerne. Her var Helsingør bedst, og vi vandt begge doubler- Nu var sejren hjemme!!

I sidste runde startede Marc ud med Daniel, som havde vundet begge Brønshøjs kampe, men der var ikke noget at gøre mod Helsingørs skarpe 1. Mand- Marc vandt 3-1, og ligger dermed alene i front på toplisten.
Bjarne og Raffaele stod for den anden kamp i den sidste runde, og her var en smule spænding- heldigvis skruede Bjarne op for tempoet og vandt 3-1.

De to sidste kampe skulle Per og Yael spille- begge kampe blev vundet klart med 3-0.

Holdkampen sluttede af med kage og en lille snak- Tak for gæstfriheden til Brønshøj!

En 12-2 sejr blev det til, og holdlederen er mere end tilfreds.

Særligt skal det bemærkes, at Marc som aldrig før har spillet i seniorrækken, er ubesejret og ligger nummer 1 på toplisten- Hvad kan det ikke blive til……😜. Bare rolig- Ingen pres herfra😄.

Yael

Serie 4-2c
Joachim (tv.) hepper på doublen ved en tidligere kamp.

Serie 4: Jægerspris – Helsingør 6-4
Det var to ubesejrede hold, som mødtes i Jægerspris. Vores hold var Inger, Joachim og Jørn.

Inger klarede sig bedst med to singlesejre, Joachim vandt 1 single, mens Inger og Jørn vandt doublen.

Bagud 1-5 og reducering til 4-5 var så tæt på et point, men Jørn tabte sidste kamp og holdet måtte derfor returnere til Helsingør/Humlebæk/Hørsholm uden points.

Men vi vinder over dem på hjemmebane!