Sejr og nederlag i drengedivisionen

Lørdag den 24. oktober spillede drengedivisionsholdet to holdkampe i Hillerød, hvor de mødte Hillerød 2 og Roskilde.

Første holdkamp blev spillet mod Hillerød og her stillede vi op med Marc, Daniel, Felix og Ludvig. Marc lagde ud mod Mia Dong, som har tabte et par gange til sidste år i Drenge Øst rækken, men denne gang tog han en 3-0 sejr. På det andet bord måtte Ludvig desværre se sig slået med 3-2, 12-10 i 5. sæt mod Thomas Garde. Felix vandt 3-1 over Albert Fosborg, mens Daniel slog Albert Nørbygaard med samme cifre. I anden runde tabte Ludvig med 3-1 til Mia Dong, efter 12-10 i 4. sæt. Marc slog Thomas 3-0, Daniel slog Albert Fosborg med samme cifre, mens Felix måtte bruge fire sæt til at besejre Albert Nørbygaard. Stillingen var altså 6-2 inden doublerne.

Her stillede vi op i en ny konstellation, Daniel og Marc spillede sammen og Felix og Ludvig spillede sammen. Daniel og Marc kom på 2-0, men herefter lavede de for mange fejl og de endte med at tabe 3-2 til Thomas og Albert N. Felix og Ludvig var bagud 10-8 i 5. sæt, men lykkedes at vinde med 12-10. Endelig fik Ludvig lidt medgang i de tætte sæt.

Efter doublen skulle Daniel op mod Mia og det blev en tæt kamp. Daniel var i førersædet, men efter 2-1 føring måtte han se sig besejret i fem sæt. På det andet bord var Ludvig oppe mod Albert Fosborg. Han var bagud 10-7 i først sæt, men fik vendt det til 12-10 sejr. I andet sæt så det ud som der ville blive udlignet da Albert kom foran med 7-0, men Ludvig ville det anderledes og kom stærkt på 2-0 efter at have vundet 11-9. I 3. sæt kom han på 10-8, men han endte med at tabe og i fjerde sæt gik det helt ned ad bakke, hvor han tabte klart og var modløs. Efter en god peptalk lykkedes det dog at finde spillelysten og motivationen frem, og han endte med at vinde 5. sæt med 11-5 efter at have ført fra start. Sejren var dermed sikret da det stod 8-4.

Felix skulle op mod Thomas Garde, som han for et halvt års tid siden havde spillet mod og slået med to bolde i femte sæt. Det blev også tæt denne gang, og Felix vandt et tæt 3. sæt og bragte sig på 2-1. I fjerde sæt var luften gået af ballonen for Thomas og Felix vandt klart. Marc spillede mod Albert N. på det andet bord og det blev en lang og spændende kamp. Marc tabte et tæt første sæt, kom på 1-1, og de fulgtes ad hele kampen. Marc var bagud 4-0 i 5. sæt, men kom stærkt igen. Efter at han kom i front med 8-7 så han sig ikke igen og vandt det sidste sæt. Dermed blev holdkampen vundet med 10-4.

 

I næste kamp skulle vi op mod Roskilde, som har et meget stærkt hold med to spillere der ligger over 1800 og 1900 i rating, samt to der ligger på niveau med vores spillere. Vi stillede op med Marc, Daniel, Felix og Jonathan.

Daniel lagde ud mod Roskildes bedste, Kristian, og tabte 3-0. Han var dog fint med i 2. og 3. sæt, men han kunne ikke svare igen når modstanderen trykkede på speederen. Jonathan spillede så mod Roskildes næstbedste, Romeo, og efter at have tabt et tæt første sæt, så så Jonathan sig ikke tilbage og vandt de tre næste sæt ret klart og indkasserede en meget flot sejr efter flot spil. Felix skulle op mod Jakob Lund og det blev en tæt kamp, men efter at have ført 2-1 i sæt så fik Felix slet ikke fat i spillet, og han måtte se sig besejret i 5. sæt efter at have haft store problemer med modstanderens server. Marc spillede mod Nicolai og det blev en tæt kamp. Efter at have tabt første sæt, så fulgtes de to spillere meget ad undervejs, men Marc vandt de tætte sæt og sikrede sig en 3-1-sejr. Stillingen var 2-2 efter de første fire kampe.

Herefter var Roskilde ikke særlig gæstfrie. De tog de næste fire singler, og vi lykkedes kun at vinde tre sæt i de fire kampe. Jonathan var tæt på mod Roskildes bedste, Kristian, men efter flot spil og 9-6 i 5. sæt, så måtte han se sig besejret med 11-9. Marc var den der vandt det andet sæt, da han tog sæt fra Jakob Lund, men tabte 3-1 efter 11-9 i 4. sæt.

I doublerne havde vi ikke meget at komme efter, vores spillere virkede ikke helt på toppen, og det er også forståeligt med tanke på at vi på dette tidspunkt havde været afsted hjemmefra i op mod 7 timer. Inden de sidste fire singler stod det 8-2.

Daniel lagde ud mod Nicolai, og han lykkedes at vinde med 3-1 i sæt efter en meget tæt kamp. Felix måtte samtidig se sig besejret af Romeo med 3-1 i sæt. Jonathans næste kamp blev hurtigt overstået, da han blev skadet i loopet der gjorde at han tabte 11-9 i 1. sæt. Marc skulle op mod Roskildes bedste i sidste kamp og det blev en god kamp, hvor Marc dog måtte se sig besejret med 3-1 i sæt.

Vi taber dermed med 11-3.

Det hele endte lidt som man godt kunne have gættet – en kamp hvor vi vandt ret klart og en kamp hvor vi tabte ret klart. Jonathan spillede rigtig godt i de to første kampe mod stærke modstandere, og Ludvig spillede tre helt tætte kampe mod spillere der er rangeret bedre end ham. De andre tre havde ikke den bedste dag, men der er ikke mange lette kampe i drengedivisionen, slet ikke hvis man ikke er helt koncentreret.

Næste samling spilles den søndag den 15. november i Roskilde, hvor vi kun skal spille en enkelt holdkamp. Her møder vi Virum, som er et af de stærke hold.