Ugens kampe (opdateret med serie 3)

IMG_6206
Per er fit for fight efter sin håndskade.

Serie 2: Helsingør-Dalby 11-3
Serie 3: Herlev-Helsingør 9-1
Serie 4: Helsingør-Fredensborg 8-2
Østserien: Herlev-Helsingør udsat til den 11-11-2015.

Link til det samlede kampprogram (serie 5 kommer senere) kan findes i topmenuen “Holdturneringerne”

Serie 2
Topholdet i serie 2 kredsen havde besøg af Dalby. Sejren på 11-3 kunne ikke helt leve op til de to seneste kampresultater (12-2), men en smule mindre kan jo også gøre det.

Marc fortsatte sejrsstimen med tre nye singlesejre og er indtil nu ubesejret i kredsen. Per og Bjarne vandt også deres tre kampe, mens Yael havde taget flinkekasketten på og tabte to kampe – og doublen med Marc.

Næste kamp er ude mod DTU – Danmarks Tekniske Universitet. De ligger sidst, så der ligger nok en ny sejr og venter.

SII Hgør-Dalby

Serie 3
Michael måtte melde afbud gr. sygdom og Inger tog så med til Herlev i stedet sammen med Roald og Per. Det gik som frygtet, Herlev var for stærke, men dog lykkedes det at undgå et 0-10 nederlag, da Roald vandt med 3-2 i den sidste single. Per blev dårlig på grund af varmen og måtte lade sin sidste modstander vinde uden kamp.

Serie 4
Efter sidste uges nederlag i Jægerspris kom holdet igen på sejrskurs med 8-2 sejren. Inger spillede en flot holdkamp og vandt sine tre singler og doublen med Peter. Jørn og Peter tabte begge en enkelt single til Carsten Hansen, som i sidste ende var skarp nok til at vinde 11-9 i 5. sæt over begge.
Næste kamp er ude med Frederiksværk, så nu begynder kampene mod de lidt bedre hold!

S4 Hgør-Fredb.