1. division: Hillerød-Helsingør 8-3

1. division: Hillerød-Helsingør 8-3

Se videoen her 

Fredag var der lokalopgør i Frederiksborg Centeret mellem Hillerød og Helsingør i 1. division, øst. Hjemmeholdet var favorit og det viste sig også, at være en hård opgave for Helsingørs hold.

Der var flere fra Helsingør, som havde taget turen til Hillerød for at støtte deres hold. Men selv med støtten kunne gæsterne ikke matche Hillerød, som vandt kampen med 8-3.

Hillerød lagde stærkt ud med tre 3-0 sejre. Lars Hansen tabte til Jesper Møller og Fredrik Staerk måtte se sig besejret af modstandernes svensker David Blomberg. Rasmus Guldberg tabte derefter til Casper Tingleff. Singlerundens 4. kamp var mere spændende og efter 5 jævnbyrdige sæt tabte Henrik Selmqvist til Mathias Jensen i en af holdkampens bedste singler.

I anden singlerunde fortsatte Hillerød sejrsstimen. Lars tabte til David, mens Fredrik tvang Jesper ud i en 5 sæts kamp, inden Jesper kunne spille sejren hjem og bringe Hillerød foran 6-0.
Men så var det ligesom at Helsingør spillerne havde spillet sig varme. Henrik spillede atter en flot kamp og det gav en 3-2 sejr og Helsingør kom dermed på tavlen. Rasmus spillede sig op mod Mathias, som var højere rated end Rasmus. Men det forhindrede ikke Rasmus at vinde kampen med 3-2, en god skalp at tage.

Begge hold man en double hver. Svenskerdoublen Fredrik og Henrik stod for gæsternes sejr og stillingen var dermed 7-3 til Hillerød.

Næste kamp var så afgørende, da man spiller først til 8 sejre. Her var det lige som om luften var gået af ballonen hos Henrik, for Jesper vandt en sikker 3-0 sejr til slutresultatet 8-3.

Efter første halvdel af turneringen ligger Helsingør på en 5. plads to points efter Herlev, lige under nedrykningsstregen. 1. division øst og vest skal fra næste sæson slås sammen til en række med 8 hold. Det betyder, at Helsingør for øjeblikket ligger til nedrykning.

Peter Tranto

Der var flere tilskuere fra Helsingør, så er det også sjovere at spille på udebane!

20151113_213344
Klik på billedet!