Guld, sølv, bronze og klubpokalen ved Østdanske mesterskaber for Senior/Veteran

Vi starter oppefra med guldet og er så flinke at lægge ud med veteranerne. I 50 års rækken dominerede Helsingør også i år. Sidste år var det Jes og Lars og i år var der Jes og Bjarne. Jes genvendt sit mesterskab i 50 års rækken med finalesejr over Bjarne. Også i double blev det til Helsingør mestre, da Jes og Bjarne blev klare vindere. Sidste år vandt Jes også det danske mestereskab i 50 års rækken, så vi krydser fingre for en gentagelse.

 

Det blev til andre medaljer i 65 og 70 års rækkerne. I single vandt Per sølv og Børge bronze, mens Jørn fik den medaljeløse 4. plads. I double blev det til bronze til Per og Jørn, så også Jørn fik en veteran medalje med hjem. Børge og Roald blev nr. 4. Hos veteranpigerne fik Inger en bronzemedalje.

Til sammen betød det, at Helsingør for 4. år i træk vandt pokalen som bedste veteranklub.

Hos seniorerne starter vi med damerne. Yael blev guldvinder i dameklasse 1 og sammen med Hillerøds Henriette Schønemann blev det til guld i dame elite double. Yael brillierede med at vinde medaljer i alle de rækker, hun deltog i. Hun fik bronze i dame klasse 1 double, dame elite single og elite mixed double. Flot præstation!

Der kom en sølvmedalje ind på kontoen til Jørn og Peter i herre klasse 4 double. Det var 3. år i træk med medaljer, så nu mangler de blot guldet.

Klubpokalen måtte vi pænt aflevere til Hillerød, men vi fik en pæn 5. plads i klubkonkurrencen.