1. division: Herlev-Helsingør 6-8 (opdateret)

IMG_6350
Henke – her mod Brønshøj

Det er godt nok en af de mærkeligste holdsedler (se nederst), jeg har set. Helsingør kommer foran med 6-0, hvilket jo er en fantastisk kanonstart. Men så kommer Herlev spillerne igen og de går fra 0-6 til 6-7, inden Henke sætter tingene på plads med sejr i aller sidste single.

Helsingør og Herlev kæmper om at undgå nedrykning til 2. division. De fire lavest placerede hold rykker ud, da 1. division fra næste sæson bliver landsdækkende. Herlev ligger på den gode side af nedrykningsstregen, så det var en vigtig kamp, der skulle spilles i Herlev.

Helsingør satte da også fra start turboen på og kom foran 6-0, inden Herlev fik sig en sejr. Til gengæld kom de så godt ind i kampen og bragte spænding ind i kampen, hvorfor det kun blev til en kneben 8-6 sejr til Helsingør.

Ved stillingen 6-0 vandt Rasmus Guldberg de to første sæt og kom foran 3-0 i tredje sæt, men så var modstanderes Kenneth Nielsen spillet varm og vandt tre sæt i træk og dermed kampen. Det gav gejst til holdet og kun afbrudt af en doublesejr til Henrik Selmqvist/Fredrik Staerk kæmpede Herlev sig op på 6-7.

Heldigvis for Helsingør havde Henrik Selmqvist styr på sin modstander i kampens sidste single, han vandt 3-1 over Dan Svendsen og to vigtige points til Helsingør var en realitet.

Henrik har vist sig at være Helsingørs mest vindende spiller og han vandt da også tre singler og doublen sammen med Fredrik, som vandt to singler. Filip Karlsson var med denne gang og han vandt en enkelt single og det gjorde Rasmus også.

Næste kamp er hjemme fredag den 11-12-2015, kl. 19:00 mod Amager. Kom og støt holdet, så at det kommer

Billedet Henrik, her mod Jacobsen fra Brønshøj kampen!

Div1 Her-Hel