1. division: Helsingør-Hillerød 6-8

DSC_8812

Klik på linket til Hillerøds hjemmeside og læs/se alt om kampen. Tak til Torsten for det flotte indlæg.

Returopgøret mellem de to naboklubber blev en del mere spændende end det første opgør i Hillerød, som hjemmeholdet vandt 8-3.

Favoritterne fra Hillerød blev presset ud i en 3 timer og 20 minutters lang kamp og lige til det sidste var der spænding om slutresultatet, hvor det trods alt lykkedes favoritterne at spille sig til en 8-6 sejr.

Hillerød stillede op med Jesper Møller, Casper Tingleff, David Blomberg og Markus Mikkelsen, mens Helsingørs hold var Fredrik Staerk, Henrik Selmqvist, Rasmus Guldberg og Rasmus Olsen.

Henrik og Jesper startede kampen med en tæt 5 sæts kamp, som Jesper endte med at afgøre med 13-11 i sidste sæt. Hillerød fortsatte sejrrækken, da Rasmus O tabte 1-3 til Markus og Rasmus G tabte 1-3 til Hillerøds svensker, David. Fredrik var eneste Helsingør vinder i første singlerunde, da han vandt 3-2 over Casper.

Anden singlerunde resulterede i to sejre til hver side, Henrik slog Markus 3-2 og Rasmus G vandt 3-2 over Casper efter at have overlevet tre matchbolde i sidste sæt. Fredrik tabte 1-3 til sin stærke landsmand, David, mens Rasmus O tabte 1-3 til Jesper.

Der skulle så ved stillingen 3-5 spilles to doubler. Her skulle slaget slås, hvis hjemmeholdet skulle ind i kampen. Og minsandten om det ikke lykkedes! Begge doublerne var meget tætte, begge gik over 5 sæt og begge blev vundet af Helsingør spillerne med 2 bolde i 5. sæt. 5-5 og nu for alvor spænding i kampen.

Næste kamp var et opgør mellem de to svenskere, Henrik og David. Her gjorde David kort proces med Henrik og vandt klart 3-0. Fredrik udlignede med en lige så klar sejr på 3-0 over Markus. Desværre fortsatte de klare 3-0 sejre i næstsidste singlekamp, da Rasmus O tabte til Casper.

Sidste kamp blev en gyser af rang. Rasmus G kom bagud 0-2 i sæt, men spillede sig flot ind i kampen ved at vinde de to næste sæt efter meget flot spil. I 5. sæt havde den mere rutinerede Jesper og førte hele sættet, indtil Rasmus G indhentede ham ved stillingen 10-10. Her blev rutinen afgørende og Jesper vandt de næste to bolde og sikrede holdsejren til Hillerød.

Kampen viste, at Helsingør godt kan klare sig i 1. division, men grundet en turneringsændring næste sæson rykker 4 hold ud af rækken. Da Helsingør er 4. sidst er nedrykning i spil, så i resten af kampene er opgaven at skrabe points sammen for at komme op på 4. pladsen. Og trods nederlaget gav kampen en god portion selvtillid til at nå målet.

Næste kamp spilles den 22. januar på hjemmebane mod Roskilde.