Juleturneringen (opdateret 27-12)

Juleholdet
Klik på billedet og få det forstørret.

Link til billederne (I må gerne kopiere)
Det meste af finalerne

28 af klubbens medlemmer var mødt frem til årets julearrangement. Der blev spillet doubler, der blev serveret gløgg og æbleskiver og der var et populært julelotteri (hurtigt udsolgt). Ud over spillerne var der også mødt forældre og andre familiemedlemmer op.

Vi havde det hyggeligt i 3 timers tid.

Selve spillet resulterede i en finale i A slutspillet mellem Rasmus Sørensen/Per Kammer og Tove/Rasmus Olsen med førstnævnte par som vindere. B slutspillet blev vundet af Jørn Kjeldmand/Lars Weitze over Mikkel Pedersen/Yael Schade. Se alle billederne på klubbens hjemmeside.

 

julevinderne
I
 midten julemestrene Rasmus S og Per K – tv. 2’erne Tove og Rasmus O og th. vinderne af B slutspillet Jørn og Lars W

Det var dejligt at se, at så mange af vore pensionister støttede arrangementet, vi må have nogle flere fællesarrangementer, så at vi kan lære hinanden bedre at kende og styrke klubsammenholdet. Men selvfølgelig også tak til undomsspillerne og seniorspillerne for at møde op.

Også en stor tak til sponsorerne af julelotteriet, det er rart for Yael, at så mange er positive, når hun er på rundtur i byen. Der vil efterfølgende komme en oversigt over sponsorerne.

Jeg vil også takke Marcs mor og søster for at vi igen ville passe kantinen.

Og sidst, men ikke mindst er kæmpe stor tak til Yael for det store arbejde, hun har lagt i at få arrangementet op at stå og for at det er blevet en stor succes – det er en værdifuld begivenhed for klubben.

Julefinalen
Julefinalen

Sponsorliste:

Sweet Image- HUSET
IT
HAM
Intersport
Sylvest
Jørn
Synoptik
Kroatisk Vin
BR
Gine
Lulus Love
Fashion Shoes
Sachi Sushi
Profiloptik
Butik Waze
Fisk og Fødder
Silverline
Din Isenkræmmer Hornbæk
Damernes Magasin

Husk at støtte vore sponsorer, de har støttet os!

OVERSKUDET BLEV PÅ 1831 kroner