ØBTU turneringen runde 1

Serie 1: Helsingør-Brønshøj 2-12
Det var næsten som i Østdanmarksserien, i hvert fald rent resultatmæssigt. Brønshøj var for stærke og kun Bjarne kunne være med. Han vandt to de kampe, som hjemmeholdet fik. 

 

Serie 3: Helsingør-Frederiksværk 8-2

Vores hold fik en god start. Per vandt sine tre singler og doublen sammen med Michael. Peter og Michael tabte en kamp hver. Michael kunne glæde sig over igen at være med til at vinde en turneringskamp efter skræk sæsonen i serie 2.

Serie 4: Fredensborg-Helsingør 4-6


Børge og Jørn var tæt på 3 sejre.

Selv om det kun blev 6-4, så¨var Helsingørs sejr sikker nok. Fredensborg havde kun en spiller, der kunne vinde, han kunne kun tage 3 singler og 1 double – og det gjorde han. Men både Børge og Jørn var tæt på og tabte knebent i 5 sæt, mens Roald fik et enkelt sæt mod Lars Christiansen.

God start for serie 4 holdet.