Turneringsrunde 3 i ØBTUs holdturnering

Serie 1

Peter, chaufføren der kørte et sæt hjem
Afbud fra Samuel, Henrik og Kristian, hvem er der så tilbage til at spille? Der var Yael, Bjarne og Kenneth – og så måtte chaufføren træde til. Så¨det var rigtig guf for Herlevs meget stærke hold, som med et minimum af sved på panden kunne spille en 13-1 sejr hjem. Bjarne var eneste Helsingør vinder med sejr over Jan Carlsson. Kenneth opg Peter fik et enkelt sæt mod Jan.
Yael var ude i en 5 sætter mod Jesper Gamrath, mens Stefan Alquist og Morten Ridder bare kørte 3-0 sejre hjem undtagen mod Bjarne.

 

 

 

Serie 3 

Per

Jægerspris stillede med to stærke spillere på serie 2 niveau og en spiller, som p.t. er en overkommelig modstander. Ole Larsen kunne ingen af os røre, han vil nok kun tabe kampe i serie 3, hvis han falder i søvn under en kamp. Torben Jeppesen var lidt mere medgørlig, Per tabte 8-11 i 5. sæt efter at have haft matchbold i 4. sæt. Peter Fik et enkelt sæt, mens Michael tabte 0-3. Peter Rommedahl havde matchbolde mod Michael i 5. sæt, men Michael fik spillet sejren hjem. Både Per og Peter vandt 3-0 over Rommedahl. Doublen gik klart til Jægerspris.

Serie 4 

Roald
Det blev en tæt dyst, hvor stillingen var 3-3 efter de to første singlerunder. I doublen førte Børge/Jørn 2-0 i sæt, men tabte desværre de tre næste sæt. Men så tog gutterne sig sammen og vandt de tre sidste singler til sejr 6-4. Roald brillierede med at slå Ole Aagaard – som havde vundet over Børge og Jørn – med 3-2. Så det var et flot comeback for holdet.
Alle tre Helsingør spillere vandt to singler hver.