3 sejre og en uafgjort

HBTK-HO

Helsingør-Holme Olstrup 10-4
Efter det utrolige 2-12 nederlag til Københavns BTK kom klubbens 2. hold tilbage på sejrs sporet i hjemmekampen mod Holme Olstrup med en flot 10-4 sejr. Kun gæsternes kineser, Guo Wenjie kunne de ikke besejre, og han vandt da også tre singler og den double, han var med i. Mod de tre andre modstandere var der ingen nåde og det blev 10-0 mod de danske modstandere.

Singlerunderne endte 2-2, 3-1 og 3-1, mens doublerne endte 1-1. Se holdsedler for resultater.

Lars mødte ikke Guo og vandt tre sejre, Steen tog som den eneste et sæt fra Guo og fik nogle flotte sejre over Søren og Thomas. Per gjorde comeback med sejre over Søren og Simon, mens Rasmus vandt over Thomas og Simon.

Flot indsats af holdet.

Fur-HBTK

Furesø-Helsingør 2-12
3. holdet fortsatte med deres store sejre mod bundholdet Furesø. Da Bjarne fortsat er skadet, spillede Felix med, og han klarede sig flot med tre singlesejre. Det samme klarede Marc og Yael også, mens Henrik var lidt rusten i starten og tabte til xx i 5. sæt. Det andet nederlag kom i den ene double, hvor Marc/Felix tabte 1-3.

Her endte singlerunderne 3-1 og to gange 4-0, mens doublerne endte 1-1.

Næste modstander er Brønshøj, som nu ligger nr. 2. Den spilles på hjemmebane, så det er en vigtig kamp. Det ville være godt at få to points her, så at de ikke kommer tættere på.

hbtk-kbh

Helsingør-København 5-5
Efter 1-9 i første holdkamp klarede 4. holdet sig meget bedre på hjemmebane, hvor holdet efter en god slutspurt sikrede sig det ene point med 5-5.
Københavnerne startede i fin stil og kom foran 4-1 med Michael som vinder af den ene kamp. Derefter var det vores tur til at vinde 4-1, hvor kun Roald måtte se sig besejret.
Han tabte i øvrigt sine tre singler, måske var tankerne på den forestående rejse til Thailand dagen efter.

Michael og Jan vandt to sejre hver og sammen vandt de doublen. Med det ene point er holdet begyndt på sin klatretur opad i stillingen, så lad os se, hvad det bliver til. Bo er snart i Danmark igen og Per M er også til rådighed til de følgende kampe.

20160112_220539

Slangerup-Helsingør 1-9
Serie 4 holdet var tirsdag i Slangerup med starttid kl. 20:00! Første opgør mellem de to klubber endte med en 9-1 sejr – og her i returopgøret gentog 9-1 sejren sig. I begge tilfælde var det Inger, der var flink ved modstanderne.

Joachim og Peter vandt deres tre singler og sammen doublen.

Det var bundholdet, næste uge gælder det topholdet, det bliver uden Joacim, som er ude at rejse, men med formstærke Jørn.