To nederlag til juniorerne

Der var afbud fra Caspar og Mads, så Lucas trådte til som reserve.

Helsingør-Jægerspris 2-8
Helsingør-Hillerød 1-9
Det var August og Lucas første kamp mod spillere fra en anden klub, hvis spil de ikke var vant til. Det kunne man tydelig se var et problem kombineret med, at modstanderne tilsyneladende var mere rutinerede. Det gjalt også i kampen mod Hillerød. Christoffer havde spillet sidste sæson og han var da også mere med i kampene.
Når det så er sagt, så spillede August nogle gode kampe og startede da også med at vinde sin første single. August fandt ud af, at han skal spille et mere varieret spil og stå meget tættede på bordet. Modstanderne vænnede sig for hurtigt til Augusts gode loops.
 Christoffer vandt den 2. Helsingør sejr mod Jægerspris og den enlige sejr mod Hillerød. Han spillede nogle OK kampe, men skal lige op på et højere niveau med lidt færre fejl.
Lucas fandt hurtigt ud af, at det er noget andet at spille mod modstandere, hvis spil man ikke kender. Lucas havde derfor mange problemer med at få sit spil til at køre. Det bliver derfor godt, at Lucas får spillet nogle kampe ved pointstævnerne, så han kan få noget kamprutine mod spillere, der har spillet lige så kort tid som ham.
Det var så juniorernes start – jeg er sikker på at de klarer sig meget bedre i de næste kampe.

 
Spillerne fra Helsingør og Jægerspris