Sejrstørken blev brudt for 2. holdet

Serie 1
4. turneringsrunde blev lykkens gang for for 2.holdet i serie 1. Efter nedrykningen til Østdanmarksserien spillede holdet en hel sæson med 18 nederlag i 18 kampe. Nederlagene fortsatte i serie 1 de første tre runder. Men så vendte Samuel tilbage til holdet og med tre singlesejre og en doublesejr (med Henrik) førte han an i 10-4 sejren over Kildeskoven.
Kampen gav også Yael sin første sæsonsejr i serie 1, mens Bjarne vandt 3 singler og Henrik 2.

Serie 3
Det var meget tæt på pointtab i onsdags. Michael spiller fortrinligt og med tålmodighed og vinder sine tre singler, men doublen sammen med mig var ikke optimal! Jeg taber min første single mod Kaj Olsen i 5 sæt, Kaj spiller stabilt, men med 3 fejlserver i 5.sæt kan jeg ikke forvente at vinde. De næste 2 singler vinder jeg ret sikkert. Allan taber sine første to singler, men vinder den 3. mod Freddy i en fantastisk gyser. I alle 5 sæt kommer Allan stort bagud, men kommer alligevel op på 10-10, de to første sæt tabes alligevel, men de tre næste vindes. I 5.sæt er Allan bagud med 8-3, men får med bl.a. to kantbolde til sidst udlignet til 10-10 og først efter adskillelige ombolde vindes sættet og de 2 point, puha!
Per

Serie 4
Mod Vejby fik 4. holdet det første uafgjorte resultat. Iflg. holdsedlen tabte alle tre til Vejbys bedste spiller og de vandt alle tre over modstandernes dårligste spiller. Børge og Jørn vandt begge over 2. manden, mens Roald tabte 1-3 til ham.
Doublen blev så afgørende og det så længe godt ud, da Børge og Roald vandt de første to sæt. Men så kom der grus i maskineriet og de tabte de næste tre sæt.
Holdet spiller nogle tætte kampe – to 6-4 sejre, et 4-6 nederlag og så den uafgjorte.