Ugen startede med 2 sikre udesejre.

Dalby-hgør

Serie 2: Dalby-Helsingør 4-10
Der var afbud fra Henrik på grund af ferie, så holdet var Yael, Bjarne, Marc og Felix. De var stærke nok til en klar sejr,
Det var kun Jens Busk med to singlesejre og de to doubler, der afveg fra udesejre. Bjarne og Felix tabte de to singler til Jens og de to doubler fungerede ikke rigtig. Måske var det en god ide at spille nogle doublekampe til træningen.

Yael og Marc vandt elle deres singler, Marc var den eneste, der kunne vinde over Jens, som kan være vanskelig at spille imod. Marcs mor lagde bil til den lange tur til Dalby, mange tak for det.

Holdet har fortsat vundet alle sine kampe og skulle snart være klar til serie 1. En af de hårdeste modstandere, Jægerspris tabte nemlig til Fredensborg og kan næppe nå 1. pladsen selv med en eventuel sejr mod Helsingør.

S4 frb-hgør

Serie 4: Fredensborg-Helsingør 0-10
Der var fuldt hus til serie 4 holdet i udekampen mod Fredensborg. Inger, Joachim og Peter gav ikke mange chancer til værterne. Den store sejr blev modtaget med glæde, og måske har holdet mulighed for at komme med i kredskampe som 2’er, da der kun er to points op til 2. pladsen, som besættes af Cito. De er næste modstander på hjemmebane, hvor en sejr så er nødvendig.